okergoud

Okergoud, dé kleur van 2016

Het einde van het jaar begin in zicht te komen en sinds vandaag is het dan ook officieel herfst! Dus dan zeggen wij maar: Hello Fall!

Zoals jullie vast wel weten word er ieder jaar een kleur van het jaar gekozen. En aangezien het einde van dit jaar alweer in zicht komt, is dus afgelopen week de kleur van 2016 alweer bekend gemaakt! Dit is overigens wel de kleur van 2016 volgens AkzoNobel, het moederbedrijf van Flexa.

Maar nu, de kleur van afgelopen jaar was natuurlijk ‘Copper Orange’, maar de kleur voor 2016 is: Okergoud! Een prachtige goud/gele kleur. Het is een kleur die je volgend jaar veel gaat zien, aangezien het goud een echte trendkleur is voor volgend jaar. Zoals ze bij Flexa zelf zeggen: ‘Een goudachtig okergeel; een kleur die fel genoeg is om de aandacht te trekken en goed te combineren is met andere tinten.’

Okergoud is een erg mooie kleur die luxe uitstraalt, maar ook nog eens een warme kleur is. Vooral op dit moment, nu de herfst net is begonnen, vind ik deze kleur werkelijk prachtig voor in het interieur. Deze kleur kun met super veel mooie andere kleuren combineren denk bijvoorbeeld aan zachtroze of mintgroen, maar kan ook met mooie bruintinten. Er is zoveel mogelijk met deze kleur!

Vanaf 1 Oktober kun je deze kleur in Nederland kopen en kun je laten mengen bij de mengmachines in de bouwmarkten. Ga jij deze kleur in huis halen?okergoud4
okergoud1 okergoud2
okergoud5Bronnen:
Colourfutures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *