Happy 2 months WINACTIE!!

Je kunt niet meer meedoen, de actie is gesloten.


Lieve, lieve lezers!

Mijn blog bestaat nu bijna 2 maanden en ik vind het nog steeds super leuk om te doen! Ook ben ik super trots om mede te delen dat ik in deze afgelopen 2 maanden al bijna 1000 bezoekers heb gehad. Hier ben ik natuurlijk super blij mee! In de tussentijd ben ik ook samen gaan werken met de online winkelketen Eyoba.

Eyoba is een super leuke webwinkel met echt een gigantisch assortiment, en met meerdere en veel verschillende webwinkels die allemaal onder Eyoba vallen. Je kunt er echt van alles krijgen, er is voor iedereen en iedere smaak iets te vinden. Van landelijke meubels tot designerstoelen of goedkope stoelen. Er is van alles.

Maar om te vieren dat ik dus al aardig wat bezoekers heb gekregen in deze korte tijd, en het vieren dat mijn blog bijna twee maanden bestaat. Mag ik in samenwerking met Eyoba deze super gave winactie houden!

Wat kun je winnen: Deze super gave fotolijst ‘Birds’ van Zuiver ter waarde van €59,00
fotolijst-birds-zuiverDus wil jij deze fotolijst winnen? Zo doe je mee:
Like Eyoba op Facebook en Instagram,
Maar volg ook mij op Facebook en Instagram.
– Laat hieronder even een berichtje achter als je dit hebt gedaan en laat vooral ook weten waarom je deze fotolijst zou willen winnen.

Je kunt meedoen tot en met 6 oktober, 7 oktober maak ik de winnaar bekend, deze stuur ik dan een persoonlijk een berichtje.

3 thoughts on “Happy 2 months WINACTIE!!”

  1. Iets moois om mijn woonkamerinterieur op te leuken, is altijd welkom. Deze fotolijst valt wat mij betreft absoluut in deze categorie. Matcht bovendien prima qua kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *