Inspiratie | 8x Light in the darkness

Na het weer van de afgelopen tijd is het echt duidelijk te merken dat de winter er aan zit te komen. Het is ook rond een uur of 5 al donker, en dus gaan de lampen weer vroeg aan!

Nu kan ik niet wachten tot het kerst is, juist omdat het dan altijd zo gezellig is in huis. Maar naast de gezellige kerstlichtjes in de boom is het ook belangrijk dat er genoeg andere lampen zijn. Nu kun je natuurlijk gewoon een standaard lampje aan het plafond hangen. Maar het kan ook stijlvol en trendy zijn!

Tegenwoordig kun je ontzettend veel verschillende soorten verlichting krijgen. Van standaard verlichting tot exclusieve, trendy lampen. Voor iedere stijl is er een mooie lamp te vinden. Zelf vind ik op het moment de hanglampen met een draadstructuur super gaaf! Deze kun je krijgen in allerlei kleuren, dat maakt het extra leuk! Maar waren jou de lampen ‘bundels’ al opgevallen? Dit zijn eigenlijk meerdere lampen die bij elkaar in een bundeltje hangen. Eigenlijk erg simpel, maar het ziet er ontzettend leuk uit!

Met de dag komen er nieuwe en gave ontwerpen op de markt als het gaat om verlichting. Tegenwoordig is echt bijna alles mogelijk, en dat maakt verlichting juist interessant. Maar heb jij eigenlijk wel de goede verlichting in huis?

Het is tijd om weer licht in huis te brengen! Daarom heb ik ook 8 inspirerende afbeeldingen gezocht van leuke verlichting, juist om jou te inspireren! Zie je nu iets voorbij komen wat je super leuk vind, kijk dan even tussen de lampen van OTTO, hier zijn zoveel leuke lampen verkrijgbaar!End


 Bronnen:
1. Lushome 2. Tendir 3. Onlybutaglimpse 4. Bloglovin 5. Pinterest 6. Dezignup 7. Yellows 8. Deinterieurcollectie 9. Welke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *