jlife - karwei ginger gold

Karwei Ginger Gold is de kleur van 2022

Ieder jaar is er een kleur, of een aantal kleuren die er uit springen. Kleuren die je extra veel ziet en die ook extra in de kijker worden gezet. Zo ook de kleur voor 2022 van Karwei: Ginger Gold!

Misschien was het je al opgevallen, maar sinds vorig jaar zijn de geeltinten weer erg in opkomt. Nu hebben we er 2 zware, donkere jaren op zitten, dus wellicht is dit een kleur die we allemaal graag willen zien. We willen weer vrolijkheid, warmte en het gevoel van iets zonnigs.

Ginger Gold is de kleur van dit jaar volgens Karwei. Het is een warme goud tint die toch een naturel uitstraling met zich meebrengt. Het is een kleur die rust geeft aan het interieur en dat is precies wat we allemaal willen! Want, zoals Karwei zelf zegt: ‘Een goede vibe is goud waard’.

In de afgelopen jaren zien we vooral veel natuurtinten in het interieur verschijnen. Denk aan al die mooie groen- en terracotta tinten. Deze stijlvolle Ginger Gold is een erg mooie toevoeging aan dit kleurenpallet. Daarom brengt Karwei een geheel trendkleuren pallet uit voor 2022, waarbij Ginger Gold de hoofdrol speelt.

In dit kleurenpallet vind je sfeervolle basistinten: Mushroom Beige, Brandy Brown en Birch Grey. Alle 3 natureltinten die een warme sfeer aan je interieur geven en waarmee de Ginger Gold een erg mooie combinatie vormt. Maar durf je iets meer, of mag het van jou wel iets meer pit hebben? Dan zijn de kleuren Forest Pine Green en Industrial Black een geweldige combinatie. Deze twee kleuren maken dat de Gold in de Ginger Gold echt naar boven komt.

Karwei Ginger Gold is onderdeel van de mooie Le Noir & Blanc verven. Deze verflijn kun je vergelijken met krijtverven. Een mooi product om te gebruiken en geeft een prachtige, extra matte uitstraling.

Wat vind jij van deze kleur van 2022?

Bron: Karwei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *