jlife - binnenkijken in een luxe boutique bungalow

Binnenkijken in een boutique bungalow in Rheezerveen

Wie zegt dat je voor een heerlijk ontspannen vakantie of tripje naar het buitenland moet? Ik denk dat veel mensen er in de afgelopen 2 jaar achter zijn gekomen dat ons eigen landje ook heel veel moois te bieden heeft.. Zo ook deze prachtige, boutique bungalow in het Overijsselse Rheezerveen. Kijk je mee?

Ben je op zoek naar een leuke, luxe plek in de natuur waar je heerlijk kunt ontspannen? Dat kan ook gewoon in ons eigen mooie landje! In Rheezerveen staat namelijk een prachtige bungalow die je via Airbnb kunt boeken. En eerlijk; wat een prachtige plek!

Deze boutique bungalow staat in het bos van het Vechtdal, een prachtige natuur omgeving dat in ieder seizoen speciaal is. Gebouwd als een loft met een inrichting dat een mooie mix is tussen klassieke luxe en industrieel stoer. Een perfecte combinatie als je het mij vraagt.

Geschikt voor 4 personen en uitgerust met 2 slaapkamers, stijlvolle badkamer, een knusse keuken en een royale woonkamer. Deze is voorzien van een fijne haard en geeft uitzicht op de volledig glazen serre. Ook hier is een mooie haard aanwezig en geeft uitzicht op het sprookjesachtige natuurgebied. Een heerlijke plek om ’s morgens een bakje koffie of thee te drinken met het geluid van fluitende vogeltjes…

Maar ook voor een stukje wellness ben je in deze boutique bungalow aan het juiste adres. Je vind namelijk in de privé tuin ook een sauna en hottub. Kortom, de perfecte plek om je heerlijk een week of een paar dagen helemaal terug te kunnen trekken. En dat gewoon in Nederland! Dit pareltje is dus het bewijs dat je niet naar het buitenland hoeft om luxe te ervaren op een mooie plek!

Ben je al enthousiast? Dan moet je de foto’s zien, want dan ben je helemaal verkocht! Ik wel in ieder geval. Laat je verassen bij deze stijlvolle binnenkijker. O en mocht je willen, dan kun je hier deze mooie bungalow boeken.

Bron: Airbnb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *