Jlife - zwarte badkamer

Inspiratie | De zwarte badkamer

Het klinkt gewaagd he? Een zwarte badkamer. En dan bedoel ik ook (bijna) alles zwart! Ontzettend stijlvol en heel erg trendy. Zwart zien we immers steeds meer in het interieur. Wat vind jij van zwart in huis?

Van zwarte keukens tot zwarte meubels. Zwarte wanden en accessoires. Alles is zwart of met zwart afgewerkt. Maar heb je wel eens een compleet zwarte badkamer gezien? Je zou het wellicht niet zomaar kiezen, maar deze kleur maakt de badkamer ontzettend stijlvol.

Vaak wordt er gekozen voor een witte badkamer, maar de laatste jaren komt er al steeds meer kleur naar de natste kamer van het huis. Ook de natuurlijke elementen zijn steeds meer in trek. Denk aan stenen waskommen, houten badkamermeubelen en vloeren van natuurlijke stenen.

Zwart is al jaren een kleur die we meer zien. Dit begon klein maar groeit uit tot steeds meer en eigenlijk is dit zo gek nog niet. Het industriƫle interieur is nog steeds een ding. Nog steeds zijn er interieurs die complete make-overs krijgen naar een stoerdere look. Ook de badkamer mag hier natuurlijk niet in achterblijven!

Ontspannen staat ook steeds hoger aan het verlanglijstje bij veel mensen. De badkamer is hier natuurlijk de uitgerekende plaats voor. In de ochtend nog even een koude of juist warme douche voor de hectische dag begint, en ’s avonds lekker ontspannen in een heerlijk geurend bad. Daarom wordt er bij de keuze van een nieuwe badkamer vaak voor een ‘spa’ look gegaan.

Wanneer je kijkt naar zwart brengt dit vaak meer rust naar het oog en de brein, en daarom wordt dit dan ook steeds vaker gekozen voor een zwarte badkamer. Ook geeft zwart een luxe, elegante uitstraling en combineert dit ontzettend mooi met goudtinten, hout en natuurlijke elementen. Een perfecte combinatie dus!


Bronnen:
Kopafbeelding: Pinterest
1. Pinterest 2. dwell 3. theunstitchd 4. dykeanddean 5. cgtricks 6. Hunker


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *