paastakken

Inspiratie | 10x de mooiste paastakken

Deze post ga ik beginnen, door iedereen hele fijne en vrolijke Paasdagen te wensen! Ik hoop dat je dit gezellig met vrienden of familie mag vieren en dat je lekker veel paaseitjes en andere lekkernijen naar binnen mag werken (zonder je hier schuldig over te voelen;) ) Happy Easter!

Zoals je misschien de afgelopen jaren wel hebt gemerkt, word Pasen steeds meer een echte ‘feestdag’. Het begin stiekem zelfs een beetje op kerst te lijken, zoveel leuke spulletjes en decoratie is er tegenwoordig te krijgen voor Pasen. Naast de welbekende paastak is er tegenwoordig ook genoeg leuke decoratie om je hele huis in de paassfeer te brengen! En wat dacht je van de prachtig gedekte tafels voor het paasontbijt of brunch?

Maar eerlijk is eerlijk, de paastak is toch wel het meest populair en is toch wel een beetje de kerstboom van de lente te noemen toch? Na kerst is dit toch wel het eerste waar ik naar uit kijk, het optuigen van de paastak! Zie daarom hieronder 10 super mooie paastakken. Gewoon om lekker naar te kijken, of om misschien heel last minute nog wat inspiratie uit te halen.

Happy Easter!!

paastakken Paastakken
paastakken paastakken
Paastakken Paastakken
Paastakken Paastakken
Paastakken Paastakken


Bronnen:
Kopafbeelding: Bloomingville
1. Wunderschoen-gemacht 2. Pinterest 3. Bysand 4. Pinterest 5. Flickr 6. Pinterest 7. Herz-allerliebst
8. Decor8 via Pinterest 9. Littlepieceofme 10. Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *