Nieuw | Groene vingers met Riviera Maison

Groen. Het is dé trend van dit jaar! Je kunt er gewoon niet meer om heen want de planten zijn echt onmisbaar in 2017. Ook Riviera Maison heeft daar lucht van gekregen en heeft sinds begin dit jaar een nieuwe categorie aan de collectie’s toegevoegd. Nu kun je ook groene vingers krijgen met dit prachtige merk!

Sinds dit jaar is er namelijk een hele collectie aan planten toegevoegd. Het groen was namelijk iets wat nog ontbrak aan de goed gevulde en uitgebreide collectie’s van Riviera Maison. Zo vind je nu in de stores grote en kleine planten waarbij het varieert tussen echte en neppe planten. En dan niet zomaar neppe planten, maar zoals we van Riviera gewend zijn, hele mooie. Ze lijken bijna echt!

Er waren natuurlijk al genoeg mooie plantenpotten, bloempotten en unieke vazen verkrijgbaar van Riviera, maar nu zijn er dus ook producten verkrijgbaar die daar in kunnen! Nu kun je dus eindelijk het hele plaatje compleet maken, hoe leuk! Dus wil je je Riviera Maison bloempot ook vullen met een Riviera Maison plant? Ga dan snel naar de Stores of verkooppunt bij jou in de buurt, want de planten zijn alleen verkrijgbaar in stores!

groene vingers
groene vingers groene vingers
groene vingers groene vingers


Bron: Riviera Maison

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *