hema wooncollectie

NIEUW | HEMA wooncollectie voor dit najaar

Oktober staat ook wel bekend als de woonmaand. Dit is natuurlijk ook zo bij HEMA. Zo hebben ze bij HEMA namelijk in oktober de nieuwe wooncollectie voor dit najaar bekend gemaakt. En dit keer bestaat deze uit maar liefst 4 thema’s! Voor iedereen wat wils!

Hema wooncollectie hema wooncollectie hema wooncollectie

Het is een collectie met alles om jouw huis helemaal klaar te maken voor de aankomende donkere en gure dagen. Creëer warmte en gezelligheid in huis en kies of mix uit vier kleurthema’s. Zo is er voor iedere woonstijl wel iets leuks te vinden. Van de meest zachte plaids en kleurrijke kussenhoezen tot prachtige vazen en een bijpassend servies. De HEMA wooncollectie is vanaf nu verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl.

Pastel Perfect

Pastel zacht en zoet? Niet als je woonaccessoires in deze tinten combineert met kussens, vazen en plaids in okergeel en bordeauxrood. Ook in onze nieuwe collectie kaarsen en kandelaars komen deze kleuren terug en samen vormen ze een spannend geheel. Een frisse en stijlvolle variant op de inmiddels veel geziene pastel-look, maar dan één die niet soft is. Combineer deze kleuren met lekker veel groen, zoals vetplanten en cactussen.
hema wooncollectie

Gorgeous Grey

Zwart-wit en grijs: monochrome, maar zeker niet saai! Zwart is terug van weggeweest en mag weer in je interieur. Niet alleen in prints en in combinatie met wit, maar ook op zichzelf staand of gecombineerd met grijs. Onze ‘gorgeous grey’ collectie bevat plaids, kussenhoezen, vazen, kandelaars en kaarsen, waarmee je je interieur in no time een ‘gorgeous’ touch geeft. Combineer woonaccessoires in verschillende dessins en diverse materialen met elkaar voor een stoer en stijlvol geheel.
hema wooncollectie

Bordeaux Bloss

Voor een zacht en warm interieur heeft HEMA woonaccessoires in warme, luxe kleuren zoals bordeaux- en donkerrood. Door het gebruik van diverse dessins en verschillende materialen in onze plaids, kussenhoezen en vazen, geeft dit kleurenpalet je interieur een moderne uitstraling. Helemaal als je het combineert met zachtroze. Ook woonaccessoires in andere pastelkleuren, zoals mintgroen, matchen goed met deze rode tinten en zorgen samen voor een warme en tegelijkertijd eigentijdse sfeer.
hema wooncollectie

Petrol Paradise

Petrol, donkergroen en mint vormen samen een spannende combinatie. Met de kleur groen haal je een warm en natuurlijk gevoel in huis. Helemaal als je deze kleur niet alleen in planten laat terugkomen, maar ook in kussens, plaids en vazen. Door hier woonaccessoires in diepblauw aan toe te voegen creëer je een luxe sfeer. Voor een frisser en eigentijds geheel voeg je ook nog een aantal items in de kleur mintgroen toe.
hema wooncollectie


Bronnen:
HEMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *