Greenery

NIEUWS | Greenery is de kleur van 2017 volgens Pantone

Afgelopen week kon je al zien wat de kleur van jaar 2017 is volgens Flexa. Maar ook het merk Pantone maakt ieder jaar een ‘kleur van het jaar’ bekend. En dit jaar is het weer een hele andere dan vorig jaar. Want voor 2017 is het namelijk de kleur: Greenery!

Groen, in de vorm van planten en bomen is de laatste jaren niet meer weg te denken uit het interieur. Maar dit jaar het is het dé kleur waar (vooral) Pantone veel aandacht aan gaat schenken. Het is een kleur die voor verfrissing en een nieuw begin staat. Een mooie gedachte aan het begin van een nieuw jaar!

Greenery is een frisse, pittige geel-groene kleur die het gevoel van de eerste dagen van de lente oproept. Groen is immers de kleur van de natuur. Daarom haal je met deze kleur ook het buitenleven naar binnen.   Plaats daarbij een aantal mooie planten en je interieur heeft een instant natuurlook.

Misschien is een knalgroene muur niet helemaal jou ding, maar deze kleur kun je natuurlijk ook subtiel terug laten komen in het interieur. Neem bijvoorbeeld mooie accessoires in de ‘Greenery’ kleur of misschien zijn een aantal kleine meubelstukken in deze kleur wel een mooie opkikker.

Greenery Greenery
Greenery Greenery


Bronnen:
Pantone
1. Brit.co 2. Housebeautiful 3. Monuniversdeco 4. Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *