Hangstoelen trend + GIVEAWAY

Het is 2017, en dus een nieuw jaar vol leuke woontrends! Één van de trends die nog steeds aanwezig is en misschien nog nooit zo populair is geweest als nu, is natuurlijk de trend van de hangstoelen.

In deze koude en regenachtige wintermaanden houden we toch allemaal van knusse interieurs en gezelligheid? Een hangstoel geeft net dat extra stukje knusheid in huis. Het straalt warmte uit en dat is juist wat je wil bereiken in deze tijd van het jaar. Lekker in een stoel hangen, in de buurt van een warme houtkachel of open haard met een lekkere (grote) kop chocolade melk…

In de winter zijn ze binnen natuurlijk prachtig. Maar zomers zijn ze ook geweldig voor buiten! Heerlijk in de schaduw met een fijn boek en een groot glas fris… Dromen jullie er al van?
 
Wanneer je hier alleen al aan denkt of afbeeldingen van ziet wil je toch in zo’n stoel gaan hangen en de hele dag lekker in huis schommelen? En dat kan natuurlijk ook! Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel verschillende typen hangstoelen! Voor iedere plek in huis is er een geschikt model te vinden. Je hebt niet per se balken in huis nodig om een stoel op te hangen. Er zijn ook goede constructies om ze te bevestigen in een strak plafond. Maar als je dit nu niet wilt, dan zijn er zelfs standaarden waar je je stoel aan kunt bevestigen. Zo hoef je geen gat in het plafond te maken, maar kun je toch van je hangstoel genieten!

De Winnaar is bekend!! @sasje___ GEFELICITEERD!
Meedoen kan niet meer!

Maar nu het aller leukste: Ik mag een super leuke hangstoel weggeven! De hangstoel die je hierboven ziet, kan van jou zijn binnenkort! Het is de Trinidad Natura Hangstoel van het merk Tropilex ter waarde van €59,-! Deze was tot voor kort verkrijgbaar bij Dehangmat.nl, maar nu niet meer.. Het is dus een exclusieve hangstoel! Hij is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen, is milieuvriendelijke en snel drogend (hij is dus ook geschikt voor buiten!). Die wil jij natuurlijk hebben!

Algemene informatie over de hangstoel:
Afmetingen: 120 x 150 cm
Stokbreedte: 95 cm
Capaciteit: max. 120 kg
Gewicht: 1.8 k

Wat moet je ervoor doen? Laat weten waarom jij deze stoel zou willen winnen en waar je deze dan op zou hangen. Meedoen kan door hieronder te reageren, via Instagram en via Facebook. Op 7 Februari zal de winnaar bekend worden gemaakt!

Deel het met al je vrienden en hou Jlife goed in de gaten! Wie weet is deze prachtige hangstoel binnenkort van jou!


Bronnen:
Afbeelding 1:  Plumprettysugar
Afbeelding 2: Pinterest
Deze giveaway is in samenwerking met Tropilex

4 thoughts on “Hangstoelen trend + GIVEAWAY”

  1. Deze stoelen vind ik echt fantastisch! Je waant je meteen weer op ibiza! Ik zou hem in de kamer hangen in een hoekje en dan lekker een goed boek gaan lezen met een kopje thee! Zomers zou ik hem naar buiten halen, dan lijkt het me heerlijk om in het zonnetje te relaxen met een koud drankje! Meteen vakantiesfeer! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *