Flexibel ikea design

Nieuw | Een speels interieur met flexibel Ikea Design

Moderne basics, grappige designs en accessoires waar je vrolijk van wordt. Dat typeert de speelse reeks nieuwe producten die IKEA in februari lanceert. Van modulaire sofa’s en bijzettafels tot kleurrijk textiel en zelfs een houten lamp. Dit flexibele Ikea design ligt vanaf februari in de winkels!

Tafels voor erbij

Wil je iets kwijt? De makkelijk draagbare BURVIK bijzettafel is een opvallende verschijning en perfect om je op elke gewenste plek te ondersteunen. Voor een kopje koffie in de zithoek of om mooie accessoires op uit te stallen. Ook de set GRANBODA salontafels is praktisch om kleine spulletjes op te zetten en in op te bergen; de onderste tafel van het trio kan namelijk ook fungeren als lade.
Flexibel ikea design Flexibel ikea design

Schitterend zitcomfort

Breng je woonkamer tot leven met flexibel meubilair en speelse printjes. De modules van de KUNGSHAMN bank maken het mogelijk om precies de juiste combinatie te vormen, voor een aangename prijs. Verkrijgbaar in roze, beige of in een vrolijk roze diamantpatroon. Kleden maken je kamer zachter – letterlijk en figuurlijk. Zo geeft TORRILD je leefruimte een speels uiterlijk met haar moderne cirkelpatroon.
Flexibel ikea design
Flexibel ikea design

Een frisse start

Om je dag vrolijk te beginnen, hoef je alleen je badkamer aan te kleden met de katoenen BILLSJÖN handdoeken en het bijbehorende LASJÖN douchegordijn. Beide voorzien van een kleurrijke onderwaterwereld. Neem een douche met de water- en energiebesparende BROGRUND douchekop en mengkraan met thermostaat en je begint je dag fris en fruitig.
Flexibel ikea design Flexibel ikea design

Golvend hout

Simplistisch design hoeft niet kil te zijn. Integendeel. De eenvoud in vorm en kleur van de VÄXJÖ hanglamp in blauw en beige, creëert een warme sfeer. Net als de SKYMNINGEN hanglamp gemaakt van golvend hout. Een echte eyecatcher, die de ruimte speels omtovert met licht- en schaduwpatronen op de muur als hij brandt.
Flexibel ikea design

Ikea design van alle tijden

De tijd tikt geluidloos weg met de stille uurwerken van IKEA. Bovendien zijn licht en tijd met elkaar verbonden in de nieuwe klokken. Zo licht de gele STOLPA tafelklok enkele seconden op als hij wordt aangeraakt. Perfect voor naast je bed. De witte STOLPA wandklok licht op door geluid en dimt het licht naar de juiste hoeveelheid dankzij ingebouwde sensors.
Flexibel ikea design

Koffieleuten

Alles voor die perfecte kop koffie of thee vind je in de nieuwe koffie-accessoires, de FÖRÄDLA serveerschalen en het delicate KRUSTAD servies. Zo maak je de beste koffie met de ÖVERST filter koffieset en serveer je hapjes feestelijk op de moderne standaard van wit porselein met messing.
Flexibel ikea design Flexibel ikea design


Bron: Ikea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *