Disaronno meets Roberto Cavalli

NIEUW | Disaronno meets Roberto Cavalli

Nu zul je wel denken, wat hebben drankflessen nu met interieur te maken? Nou eigenlijk helemaal niks, maar toch vond ik deze samenwerking tussen twee grote merken wel interessant. 

Hoewel ik geen fashion freak of drankdrinker ben vind ik toch dat deze samenwerking even uitgelicht mag worden. Want zeg nu zelf, als je een mooie drankfles hebt, kan deze ook gewoon mooi staan in een kast.

Het gaat dit maal namelijk om een samenwerking tussen het likeurmerk Disaronno en het mode merk Roberto Cavalli. Beide waarschijnlijk wel bekende namen. Misschien heb je er nog nooit wat van gezien, maar komen de namen je gewoon bekend voor.
Roberto Cavalli heeft namelijk de flessen van Disaronno een nieuwe uitstraling gegeven. De flessen zijn nu namelijk aangekleed met een mooie sleeve van dierenprintjes. De grote fles heeft een prachtig wit jasje met dierenprint. Hier kun je ook twee bijpassende glazen bij krijgen. Ook deze hebben dit mooie witte dierenprintje.

Maar er zijn ook twee setjes verkrijgbaar van ieder 3 flesjes. Dit zijn kleine flesjes die allemaal een ander printje hebben, maar stuk voor stuk zijn ze leuk om te zien.
Dus hoewel ik bijna geen alcohol drink, vind ik deze flessen toch mooi om te zien. Ze zouden daarom ook super mooi staan in een vitrinekast of op een trolley. Wat vind jij?


Bron:
ExclusiveDrinks.nl

1 thoughts on “NIEUW | Disaronno meets Roberto Cavalli”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *