Jlife - zomercollectie van ikea 2022

De zomercollectie van Ikea 2022

Vanaf April ligt de nieuwe zomercollectie van Ikea in de winkels. Altijd een mooie collectie om naar uit te kijken. Dit jaar staat wederom het buiten zijn op lange, woede zomeravonden centraal. Kijk je mee?

Misschien is het je wel opgevallen, maar de afgelopen 2 jaar hebben vele merken en winkeltekens zich gericht op het vakantievieren thuis. Door de pandemie was het voor bijna niemand mogelijk (en wilde niemand dit) om op vakantie te gaan naar het buitenland. Dit heeft gemaakt dat we nu ook heel goed thuis vakantie kunnen vieren en kunnen genieten van een lange zomeravond. Ook dit jaar heeft Ikea hier overnachten gedacht.

De zomercollectie van Ikea voor 2022 is gericht op het genieten buiten. Opvallend hierbij zijn de rode details. De kleur rood staat voor extra warmte en sfeer. Het textiel van de nieuwe collectie is dan ook vooral voorzien van zomerse rode en witte strepen. Denk hierbij aan tafelkleden, handdoeken, een fijne hangmat of een mooie koeltas.

Het schattige, rode tuinbankje of de buiten eettafel van acacia hout bieden de perfecte plek voor het lekkere wijntje aan het einde van de dag. De ideale plek om met vrienden of familie even tot rust te komen. Zet de mooie led lampjes erbij en je tuin krijgt meteen een romantische sfeer.

Naast al dit moois voor de tuin is er ook genoeg moois in deze collectie te vinden voor binnen. Zo wordt er met deze collectie ook een nieuwe serie aan keukenfronten van warm eiken toegevoegd. Met deze keukenfronten geef je jou keuzen meteen een stijlvolle en sfeervolle uitstraling.

Maar ook aan servies geen gebrek in de zomercollectie van Ikea. Van borden tot wijnglazen en van bekers tot bestek, allen hebben een simpele en toch elegante vormgeving. En zoals we bij verschillende andere merken zien, laat ook Ikea het rotan niet aan zich voorbij gaan. Zowel voor binnen als buiten vind je in deze serie een mooie fauteuil, gemaakt van rotan!

Kortom een boordevolle collectie voor de (hopelijk) warme en zonnige zomer! Voor welk product zou jij even bij één van de Ikea filialen langs gaan?

Bron: Ikea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *