jlife - boomhut in de jungle 3

Binnenkijken in een unieke boomhut in de jungle van Rio de Janeiro

Heb je ooit gedroomd van een overnachting in de wilde natuur? Dan is deze boomhut in de jungle van Rio de Janeiro echt iets voor jou! Laten we binnen gaan kijken in deze unieke Airbnb.

Op 15 minuten van het centrum van Paraty, vind je deze ongelofelijke mooie plek. Hier kun je je onderdompelen in de unieke omgeving van deze prachtige jungle. De boomhut staat in een deel van het UNESCO erfgoed in Brazilië. Een bijzondere omgeving waar de natuur de natuur kan zijn.

Voor een boomhut in de jungle zou je het niet verwachten, maar hier kun je heerlijk tot rust komen en genieten van een fijne dosis luxe. De hut is volledig gemaakt van hout, en is voorzien van 3 verdiepingen. Op de benedenverdieping vind je de woonkamer en de compacte keuken. Met de stijle trap in het midden van de hut ga je naar de 1e etage. Hier vind je een slaapkamer met 2 persoons bed en een luxe badkamer. Met op de 2e verdieping vind je een open gedeelte. Dit deel is volledig open en dit is dan ook een perfecte plek voor een fijne yoga sessie.

Verder staat deze Airbnb natuurlijk op palen en staat deze dus boven de grond. Dit geeft je verblijf een echte boomhut vide en voelt het echt alsof je je tussen de bomen, op hoogte, begeeft.

Kun je het je voorstellen om ’s morgens wakker te worden met uitzicht op een ongestoorde, levende jungle? Waarna je met een lekker bakje thee of koffie naar de bovenste verdieping gaat voor een fijne ochtend yoga sessie? Hier kan het!

Naast het prachtige uitzicht biedt deze boomhut ook toegang tot maar liefst 800 meter rivierfront met veel natuurlijke stukken zwemwater en watervallen. Maar ook aan wandel- en looppaden hier geen gebrek! Maar blijf je liever in de hut? Dan kun je je hier heerlijk terugtrekken in de hangmat in de woonkamer en genieten van het constant veranderende uitzicht!

De inrichting van deze boomhut in de jungle is minimaal, rustig en heeft een vintage ’tintje’. Waarbij er met ‘opzet’ voor is gekozen voor meubelen met een houten frame. Hierdoor gaan de meubelen helemaal op in het hout van de hut en vallen ze niet zo op. Een perfecte keuze als je het mij vraagt, want dit maakt dat de natuur alle aandacht krijgt. En en precies dat is waarvoor je hier zou komen toch?

Wat vind jij van deze bijzondere plek. Zou jij hier graag eens overnachten?

Bron: Airbnb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *