Bloomingville kerstcollectie

NIEUW | Bloomingville kerstcollectie 2016

Nu eigenlijk alle winkels langzamerhand de kerstcollectie’s binnen krijgen, krijg ik ook echt de kerstkriebels. Daarom vandaag weer een nieuwe kerstcollectie die ik jullie heel erg graag wil gaan laten zien. Namelijk dé Bloomingville kerstcollectie voor 2016!

Vorige maand konden jullie de najaarscollectie van dit prachtige merk al bewonderen, maar nu is er ook de veelbelovende kerstcollectie! Het is een collectie waarbij het vooral draait om het geven. In deze Bloomingville kerstcollectie vind je veel ‘herkenbare’ kerstartikelen maar ook nieuwe producten. Zoals bijvoorbeeld de handgemaakte, glitter tekeningen.

De gehele kerstcollectie bestaat eigenlijk uit 4 thema’s en nog één speciaal voor oud en nieuw. In ieder thema vind je verschillende producten. Van kerstboom decoratie tot mooie serviezen. Laten we maar snel kijken naar de mooie thema’s

Magical Holiday

Deze collectie staat eigenlijk voor de ’traditionele’ kerst. Want de kerstrode kleur is de hoofdrolspeler bij dit ‘Magical Holiday’ thema. Maar Bloomingville zou Bloomingville niet zijn als er iets speciaals aan toe gevoegd zou zijn. Want bij dit thema speelt mintgroen ook een grote rol. Dit zorgt voor een extra frisse tint aan de collectie

Bloomingville kerstcollectie

Mini Christmas

Sinds dit jaar is er ook een Bloomingville ‘kids’ collectie. Een Bloomingville collectie voor de kleintjes dus. Maar daarom is er nu dus ook een ‘Mini Christmas’ thema in deze Bloomingville kerstcollectie. Het is een thema waar je veel leuk servies vind maar ook kussens en zelf schorten tegen komt.

Bloomingville kerstcollectie Bloomingville kerstcollectie

Natural Joy

Waarschijnlijk is dit een thema die je misschien vorig jaar ook al gespot. Maar ook dit jaar is hij weer van de partij! Namelijk het thema dat rust, neutraliteit en natuur uitstraalt. Een deel van de collectie dat bestaat uit veel hout, neutrale kleuren en handgeschilderde illustraties

Bloomingville kerstcollectie

Nordic Moods

Dit is het thema met het ultieme ‘winter wonderland’ gevoel. Een gevoel dat iedereen natuurlijk graag wil hebben met kerst. En dan natuurlijk het liefst een witte… In dit thema vind je ook weer prachtig servies, kerstdecoratie en nog veel meer moois met een echt Scandinavisch tintje. Maar vooral de typische kerstsymbolen kunnen je in dit thema niet ontgaan. Denk aan het rendier, sneeuwvlokken en kerstbomen..

Bloomingville kerstcollectie

NEW YEAR

En last but not least, het thema voor het laatste feest van het jaar; oud en nieuw! Het is niet een heel groot thema maar het is toch leuk dat ook deze is toegevoegd. Oud en nieuw hoort immers toch ook een beetje bij oud en nieuw niet waar? Het is een thema gevuld met gouden en champagne achtige kleuren met veeeel glitters. Je vind verschillende servies stukken maar ook leuke servetten, slingers en zelfs rietjes! Alles voor een stralend feest dus!

Bloomingville kerstcollectie

Nou dan hebben we nu toch echt alles gehad. Een bomvolle maar super leuke en gevarieerde kerstcollectie toch? Wat is jullie favoriete thema voor dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *