Steam Waverz

Review | Gezellig theeleuten met Steam Waverz

Sinds ongeveer dik een week is het toch echt te merken dat de herfst is begonnen want het begint langzamerhand echt kouder te worden. Ik kan er dan ook niks aan doen dat ik in deze tijd van het jaar heel graag veel thee drink. Het is zo lekker warm en ik vind het dan ook echt iets wat bij het najaar hoort.

Maar ja, wat moet je doen tijdens het wachten.. Want thee is natuurlijk heet! Je kunt natuurlijk je hele stapel ongelezen tijdschriften doorspitten, of lekker tv kijken. Maar soms wil je gewoon even helemaal niks doen en genieten van de rust. En juist dan is het leuk om rustig naar iets te kijken. En juist daar is nu iets op bedacht.
img_1972Ik kende het nog helemaal niet, maar onlangs mocht ik een aantal Steam Waverz ontvangen. Nu zul je wel denken; ‘wat is dat nou?’ Het is een nog heel erg nieuw product dat een idee is van de ontwerpster Angeliek Caelen. Steam Waverz worden gemaakt van flinterdun, doorschijnend papier welke zijn bedrukt met een leuke afbeelding. Deze zijn rond gemaakt en kun je op je hete kop thee leggen. De stoom die van je hete thee af komt zorgt ervoor dat de uitgesneden figuren in het papier als het ware beginnen te ‘dansen’.

Dus terwijl je wacht op het afkoelen van je thee kun je ondertussen kijken naar een rustgevend en leuk dans spel. De Steam Waverz zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s. Zo zijn er leuke, vrolijke vogeltjes of een oud Hollands stelletje.
img_1968De Steam Waverz worden in Nederland gemaakt en zijn helemaal organisch. Iedere verpakking bestaat uit 10 Steam Waverz met twee verschillende dessins in verschillende kleurstellingen. Ook zijn ze herbruikbaar! Maak ze na gebruik weer plat en ze zijn klaar voor een volgende voorstelling.

Ik moet zeggen dat ik het in ieder geval een super leuk product vind. Ik ben zelf gek op thee en kan (vooral in de winter) zo een aantal koppen per dag drinken. De Steam Waverz heb ik dan nu ook al een paar keer gebruikt en het blijft tof om te zien hoe de warme stoom van je thee voor zoiets leuks en vermakelijks kan zorgen. Wel viel het mij op dat ze het beste werken wanneer je thee echt nog heet is en dus veel stoom produceert. Maar desondanks kan ik wel twee favorieten vertellen. Namelijk de twee met de vogeltjes. Het is zo leuk en rustgevend om naar te kijken.

Een set Steam Waverz kost €10,90 (gratis verzendkosten) en zijn verkrijgbaar via de webshop van Steam Waverz. Super leuk om zelf te kopen of om cadeau te geven, een echte aanrader voor alle theeleuten onder ons!
Steam Waverz


*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *