zeemeerminnen tegels

Woontrend | Badkamers met zeemeerminnen tegels

Naast alle trends op het gebied van de woonkamer, keuken en slaapkamer kan natuurlijk ook de badkamer niet achter blijven. En deze trend is ook wel heel erg leuk, bijna zomers te noemen en stiekem afkomstig uit de modewereld. Dan heb ik het natuurlijk over de geweldige zeemeerminnen tegels in de badkamer!

Als je aan zeemeerminnen denkt, denk je vaak meteen aan de oceaan, tropische stranden en mooi weer. Maar schubben is niet meteen het gene wat je je bedenkt. Toch hebben zeemeerminnen deze en zie je de vormen terug komen in tegels!

Je kunt natuurlijk ook gaan voor de standaard vierkant of rechthoekige tegels, maar de zeemeerminnen tegels geven je badkamer wel een heel speciaal effect. Het geeft een oceaan achtig gevoel. Precies dat wat je ook wel wilt hebben in de badkamer.

Naast de ‘ocean feeling’ geven deze tegels ook een bepaalde luxe uitstraling. Het zijn tegels die je niet overal en zeker niet vaak tegen komt en dat maakt ze erg speciaal. Je kunt ze krijgen in veel verschillende kleuren, maar de blauwen zijn toch wel erg populair.

Maar bij deze print in de badkamer kun je natuurlijk ook aan iets anders denken dan tegels. Denk eens aan een douchegordijn, behang, handdoeken of misschien zelfs een badmat. Wat vind jij van deze nieuwe woontrend, of beter gezegd, badkamer trend?

zeemeerminnen tegels zeemeerminnen tegels
Zeemeerminnen tegels zeemeerminnen tegels


Bronnen:
Kopafbeelding: Decorextra
1. Anthrapologie 2. Apartmenttherapy 3. Interiorsyum 4. Pinterest

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *