woontrend 2017

Woontrend 2017 | Velvet Touches

De twee maanden van dit nieuwe jaar zijn inmiddels bijna voorbij, en nu beginnen de eerste woontrends goed zichtbaar te worden. Een trend die goed past bij het ‘Luxe Hotel’ gevoel is de trend van velvet stoffen. De stoffering met extreem luxe uitstraling is vanuit de fashion industrie over komen waaien en is dus de nieuwe woontrend 2017!

Misschien zegt de naam ‘velvet’ je niet zoveel, maar wanneer je deze stoffering ziet zul je ongetwijfeld denken: ‘oh die!’. Het is een stoffering die er altijd wel is geweest, maar hij is op dit moment erg populair.
Vorig jaar was hij al niet meer weg te denken uit de modewereld, maar (zoals heel erg vaak) is deze inmiddels over komen waaien naar interieurland.

De velvet stoffering, ook wel fluweel, is een stoffering met een mooie ‘vleug’. Het is een stof die meubelen meteen een soort luxueuze uitstraling geeft. Vaak zie je deze velvet touches dan ook veel in combinatie met volle en luxe kleuren. Een combinatie die er voor zorgt dat de uitstraling van deze spectaculaire stoffering nog meer tot zijn recht komt.

Het gebruik van ‘Velvet touches’ in je interieur kan er voor zorgen dat deze klein klassiek tintje krijgt. Maar het past ook erg goed thuis in een eclectisch interieur. Kortom het gebruik van fluweel kan ik erg veel interieur stijlen. Wat vind jij eigenlijk van deze nieuwe woontrend 2017?

woontrend 2017 Woontrend 2017
Woontrend 2017 Woontrend 2017
Woontrend 2017 Woontrend 2017


Bronnen:
Kopafbeelding: Pinterest
1. Design-milk 2. Poliform 3. Pinterest 4. Sincerelyjules 5. SeHomes.tumblr 6. Ingerstedt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *