warm minimalism H&M Home

Nieuw | Warm Minimalism collectie van H&M Home

Eind januari, de eerste maand van 2018 zit er alweer bijna op! Voor H&M Home het perfecte moment om een nieuwe Home collectie te lanceren. Dit maal een die al een beetje richting de lente gaat. Een vrij lichte, zacht gekleurde collectie zonder al te veel poespas, maar met vooral veel mooie producten! Dit is de Warm Minimalism collectie van H&M Home!

Begin deze maand kwam de eerste collectie van het jaar al uit, de The New Pallete collectie. En deze Warm Minimalism collectie is hier dan ook een prachtige opvolger voor. Waarbij bij de vorige collectie vooral veel warme tinten zoals roden, nudes en teracotta kleuren gebruikt werden. Zien we bij deze vooral veel natuurlijke tinten zoals zacht taupe, diepe grijstinten en zelfs een aantal groene uitschieters.

Dit alles word gebruikt in de mooiste artikelen zoals kussens met een fijne print, servies met dierenprintjes maar ook veel houten details zie je terug. In deze collectie vind je ook weer allemaal moois om je woonkamer in stijl te brengen, maar ook producten voor een feestelijk gedekte tafel, een sfeervolle slaapkamer, of juist een badkamer met zen-uitstraling.

Kortom, weer een goed gevulde collectie met allerlei verschillende producten die één ding gemeen hebben: Minimalistisch zijn, maar wel een warme sfeer neerzetten. Nou dat is naar mijn mening zeker gelukt!

Zie je iets leuks tussen de volgende afbeeldingen? Ga dan snel naar de H&M Home afdelingen in de Stores of ga naar de webshop, want zoals altijd: OP=OP! De Warm Minimalism collectie is vanaf nu verkrijgbaar!

warm minimalism H&M Home warm minimalism H&M Home
warm minimalism H&M Home warm minimalism H&M Home
warm minimalism H&M Home
warm minimalism H&M Home warm minimalism H&M Home
warm minimalism H&M Home warm minimalism H&M Home


Bron: H&M Home

HM Home   Nieuwe collecties

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *