Designvondst #17 | Bambi krukje

Waarschijnlijk heb je op dit artikel geklikt vanwege de titel. Want een Bambi krukje? Wat is dat voor raars, en wat moet je je daarbij voorstellen? Jup, zo dacht ik dus ook.

Het Bambi krukje is ontworpen door de Japanse ontwerper Takeshi Sawada. Zijn doel is om designs te maken die voor mensen snel herkennen. Vandaar natuurlijk ook Bambi. Want Bambi is een sprookje dat eigenlijk iedereen herkent. Daarom spreekt dit design tot de verbeelding.

Maak je maar klaar voor een overdosis cuteness

Eigenlijk is dit krukje natuurlijk voor de kids, maar zeg nu zelf, vind jij hem stiekem ook niet ontzettend leuk! Ik zou heb zo willen hebben. Jammer genoeg is het wel een vrij prijzig krukje. Deze is namelijk te koop voor een prijs van €257,50.

Wat ook wel leuk is om te weten is dat dit krukje is gemaakt van Amerikaans walnotenhout. De zitting, die op een hertenvachtje lijkt, is gemaakt van nylon. Deze is dus helemaal kunstmatig gemaakt maar lijkt ontzettend echt! End
bambi krukje
bambi krukje
bambi krukje
Maar de bambi kruk is niet het enige wat Takeshi Sawada heeft ontworpen. Hij heeft namelijk ook krukjes en stoeltjes gemaakt die op schapen en koeien lijken! Hoe gaaf is dat!


Bronnen:
Takeshi Sawada

1 thoughts on “Designvondst #17 | Bambi krukje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *