stoeltje met pauwenprint

Vondst #11: Stoeltje met pauwenprint

Zoals jullie misschien wel weten timmert de Karwei ontzettend aan de weg. Want van een standaard bouwmarkt is deze nu aan het uitgroeien tot een nieuwe interieur keten. Want naast verf, verlichting en andere timmerspullen hebben ze tegenwoordig ook een vrij uitgebreide meubelcollectie.

Ik ben natuurlijk laatst verhuist, en zo was het dus ook voor mij de taak om verf te halen voor mijn nieuwe slaapkamer. Hiervoor ging ik toen naar de Karwei en toen viel mijn oog meteen op dit super leuke stoeltje!
Van een afstandje zag ik hem al staan en hij viel ontzettend op! Misschien is dat ook wel de reden dat ik nu deze post schrijf.

Het is namelijk een schattig stoeltje met een gigantisch opvallende bekleding. Het is namelijk stoeltje Pauw! Een duidelijkere naam kan natuurlijk niet. Het is een stoeltje met een leuk, en zeer opvallend pauwenveer design gemaakt van katoen!

Groen is natuurlijk de kleur van dit najaar, maar ook pauwenveren zie je veel. Vooral op kussentjes, maar een stoel met deze print is ook gaaf!
Dit stoeltje dus kopen bij Karwei voor €199

Wat vind jij van deze stoel? Zou jij hem willen hebben?
stoeltje met pauwenprint
pauw1

3 thoughts on “Vondst #11: Stoeltje met pauwenprint”

  1. ohhh, wat een leukerdje…die pauwenprint is zo leuk, Ik vind hem wel een beetje aan de prijzige kant, maar het is natuurlijk wel een echte blikvanger in een kamer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *