Jlife - vier de paasdagen met Søstrene Grene

Vier de paasdagen met Søstrene Grene 2022

Kunnen we beginnen met hoe snel dit jaar alweer gaat! Ik kan bijna niet geloven dat de lente voor de deur staat en dat het volgende maand pasen is… Waar blijft de tijd! Maar dat betekend wel dat we opnieuw mogen genieten van de paascollectie van Søstrene Grene, kijk je mee?

Vanaf donderdag 17 maart vier je de paasdagen met Søstrene Grene, want dan ligt deze leuke collectie in de winkels! Met, zoals we gewend zijn, ontzettend veel leuke decoratie’s en spullen voor de creatiefste DIY projecten.

Natuurlijk kun je ook heerlijke paas lekkernijen scoren wanneer je bij een van de filialen langs gaat, maar om jou paastak dit jaar helemaal af te maken ben je hier aan het goede adres. Zo vind je in deze collectie schattige decoratie eieren van papier, kaarshouders in de vorm van minimalistische paashaasjes en stijlvolle gedraaide kaarsen. Maar ook voor het schilderen van de paaseieren is alles aanwezig in deze collectie!

Wat opvalt is dat er dit jaar weer veel schattige pasteltinten aanwezig zijn in de collectie’s. Pastelroze, mintgroen, en zonnig geel, een prachtige kleurencombinatie. De pasteltinten doen mij altijd aan lente en jonge dieren denken, dus een betere combinatie bestaat naar mijn optiek eigenlijk niet.

Mijn favoriete item uit deze collectie? Ik denk toch dat dit het glazen paaseitje is welke je in de paastak kunt hangen. Deze heeft een opening zodat je er water in kunt doen en hier vervolgens een bloemetje in kunt laten groeien. Perfect voor een mooi lenteklokje!

Vier jij dit jaar de paasdagen met Søstrene Grene?


Bron: Søstrene Grene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *