minimalistische sieraden

Lifestyle trend | Minimalistische sieraden

Er is geen enkele soort trend die sneller veranderd dan de modetrends van tegenwoordig. Bijna wekelijks is er wel weer iets nieuws of hips. Maar er is één trend die toch al een behoorlijke tijd blijft hangen. En dat is toch overduidelijk de trend van de minimalistische sieraden.

Het minimalistische thema zie je sinds het begin van deze trend op veel verschillende vlakken terug. Denk bijvoorbeeld aan de minimalistische interieurs, simpele patronen in kleding, maar vooral de sieraden.

De sieraden herkennen zich door hun simpele en dus minimalistische vormgeving. Eigenlijk altijd zonder al te veel ‘blingbling’ en gemaakt van één geheel. Ook het kleurgebruik is erg beperkt en er is vaak alleen de keuze tussen zilver en goud(kleurig), of soms zwart of rosé goud.

Wat de minimalistische sieraden extra leuk maakt is dat je eigenlijk alle varianten moeiteloos kunt combineren. Niet alleen met andere sieraden, maar ook met allerlei verschillende kledingstijlen. Multifunctionele sieraden dus.

Kortom, minimalistische sieraden mogen in 2017 echt niet in jou sieraden doosje ontbreken. Benieuwd naar een paar leukerds? In de Jlife-shop vind je sinds kort veel leuke sieraden!

Minimalistische sieraden
Minimalistische sieraden Minimalistische sieraden


Bronnen: Jlife-shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *