Sid Dickens fall & holiday collectie

Voor diegenen die mij een beetje kennen of mij al een tijdje volgen, weten dat ik gek ben op de Memory Blocks van de Canadese kunstenaar Sid Dickens.

Heb je geen idee wie dit is? Lees dan even dit mooie berichtje die ik op mijn oude blog schreef. Als je dit leuk vind tenminste
Maar nu: er is weer een nieuwe collectie! Blijer kun je mijn natuurlijk niet maken. Deze collectie bestaat eigenlijk uit twee aparte collecties, namelijk een herfst en holiday collectie.

Iedere collectie van Sid Dickens heeft een eigen naam en komt overeen met het thema van de collectie. De herfst collectie van dit jaar heeft de mooie naam: ‘Kingdom’ gekregen. Waarom?
Sid Dickens heeft altijd al een fascinatie gehad voor geschiedenis. Zoals hij zelf zegt: ‘een vergeten wereld vol mysterie’ Deze collectie laat de wens zien van het ontdekken van een plek ver weg, waar liefde en eer een grote rol spelen. Een collectie waarbij iedere, handgemaakte, tegel een eigen verhaal heeft.

Na het succes van de eerste holiday collectie van vorig jaar, is er dit jaar een nieuwe! De holiday collectie staat volledig in het teken van het kerstfeest. Een collectie waar je echt van moet houden, en voor de echte verzamelaars.

Mijn favoriet? ‘Crown of Daisies’.
Crown of Daisies - Sid Dickens Waarom weet ik niet precies, maar de vormen op de tegel en de eenvouw van kleur spreken mij gewoon erg aan.
Het zal ook nog wel even duren voordat je deze collectie in Nederland kunt kopen, maar ik wil er eigenlijk wel weer eens hebben.
Ben je ook benieuwd geworden? Zoek dan hier de de dealer het dichtst bij jou in de buurt.
Sid Dickens Fall & Holiday collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *