Vondst #4 Prachtige vouwpakketten

Misschien was het je al opgevallen, maar geometrische vormen zijn gigantisch populair dit jaar!

En wat ook erg opvalt, is het gebruik van dierlijke prints of materialen. Maar wat nu als je deze twee elementen met elkaar kunt combineren? Erg leuk en ook nog eens twee vliegen in één klap. Onlangs kwam ik deze super leuke kits al eens tegen, maar ik wist nog niet dat er best veel keus zou zijn.
assembli

Even voorstellen: Dit zijn de D.I.Y. paper kits van Assembli. Dit zijn kits waarmee je zelf dierenkoppen kunt vouwen van papier. Een soort vouwpakketten. Dus geen echte kierenkop aan je muur, maar een van papier die je ook nog eens zelf hebt gemaakt! Hoe leuk zijn ze! Deze paperkits kun je krijgen voor allerlei dierenkoppen. Van wolven, beren en giraffe tot nijlpaarden. Maar de neushoorn is echt mijn favoriet!

Een kit kun je hier al kopen voor €24,95 maar dan ben je ook wel even zoet. Want voor één dierenkop moet je wel even tijd maken. Want het in elkaar zetten van één kop ben je tussen de 3 en 5 uren bezig. Dus neem zeker de tijd. Ideaal voor een regenachtige zondagmiddag met een lekker warm bakje thee of warme choco. Ik ben verkocht!
vouwen vouwen1 vouwen2] vouwen3 vouwen4 vouwen5Bronnen:
1. static.webshopapp.com 2. Indie-ish.nl 3. Urbanmoms.nl 4. Papierenkarton.nl 5. static.webshopapp.com 6. Indie-ish.nl 7&8. storewithoutahome.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *