Sostrene Grene herfstcollectie 2021

Nieuw | Søstrene Grene herfstcollectie Homely Harmony 2021

Vanaf deze week ligt de nieuwe Søstrene Grene Herfstcollectie in de winkels (en online)! Dit keer een collectie waarbij samenzijn, warmte en eigenheid centraal staat. In deze nieuwe collectie vind je een scala aan nieuwe producten; van meubels tot keramiek en woonaccessoires voor het hele huis. Jlife neemt je mee door de collectie van dit najaar!

Richting het einde van het jaar gaan veel mensen op zoek naar de warmte en gezelligheid in huis. Volgens Søstrene Grene speelt deze gezelligheid zich dit najaar voor in en rondom de keuken en eetkamer. Hier komt iedereen uit het gezin samen en wordt hier gegeten, gepraat en spelletjes gespeeld. Daarom vind je in deze collectie veel voorwerpen voor de keuken.

Zo is er een nieuwe reeks aan keukengerei toegevoegd: prachtige keramieken borden, schaaltjes en mokken. Maar ook subtiel gekleurde drinkglazen, handige voorraad potten en fijne theedoeken en servetten. Wat opvalt zijn alle natureltinten die zorgen voor harmonie en rust. Wat is jouw favoriete product tot nu toe?

Ook is de bekende Søstrene Grene eetkamerstoel weer terug, maar dit keer in de populaire teddystof; als dat niet om te knuffelen is! Met daarbij nog een prachtige poef set in dezelfde stoffering en kleur om de stel helemaal compleet te maken. Top dit af met de prachtige lampen en gedraaide kaarsen en het gezellige plaatje is compleet!

In deze Søstrene Grene herfstcollectie worden ook 12 unieke posters toegevoegd. Verkrijgbaar in verschillende authentieke printen met bijpassende lijsten. Alle posters zijn gedrukt op FSC®-gecertificeerd papier en de houten lijsten van Søstrene Grene zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout.


De Søstrene Grene herfstcollectie ‘Homely Harmony’ is vanaf 15 September 2021 online verkrijgbaar en ligt vanaf 16 September 2021 in de winkels. Alle producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

Bron: Søstrene Grene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *