J'LIFE - UPDATE

Update | J’life is terug!

Hoi allemaal!

Het voelt een beetje gek om een bericht te schrijven hier…
Het is inmiddels bijna 3 jaar geleden dat mijn laatste blogbericht online is gekomen.
Er is zoveel gebeurd en zoveel veranderd! Maar eindelijk is de moed en vooral de wil om weer de draad op te pakken terug!

Lieve lezers, welkom terug bij een het nieuwe J’life!

3 jaar geleden kwam mijn laatste blogbericht online. Maar eerlijk… het was in 2018 al heel erg stil op Jlife.nl
Eind 2017 zijn wij samen gaan wonen in ons eerste huis, en vanaf dat moment begon ik het steeds lastiger te vinden om tijd te maken om goede, leuke blogs te schrijven… Mijn prioriteiten lagen gewoon ergens anders.
Maar zoals ik al zei; vanaf dat moment is er zoveel veranderd. Zo zijn wij inmiddels verhuisd, naar weer een ander huis dan dat jullie ooit op deze blog hebben gezien. Hier hebben wij een grote verbouwing uitgevoerd. We hebben een hond mogen opvoeden: onze lieve Rocco. Ik ben fulltime gaan werken bij WinjeWanje. Hier werk ik al sinds 2015, maar sinds dit jaar fulltime. En inmiddels ben ik gepromoveerd tot assistent bedrijfsleider. Ook hebben wij vorig jaar een nieuw bedrijf opgezet: Funhunters.eu dit is heel iets anders en heeft niets met interieur te maken, maar het is een passie van ons beiden. En dan nog de grootste stap en verandering: afgelopen Juli zijn wij getrouwd! 🎉
En zo is het leven natuurlijk gewoon doorgegaan maar heb ik zeker niet stil gezeten.

Maar ondanks dit alles begon het toch weer steeds meer te kriebelen om weer te gaan schrijven voor mijn blog. Interieur was en is nog steeds een grote passie van mij. Daarom is dit de eerste stap het weer op te pakken. Door weer achter de computer te kruipen en lekker te schrijven over interieur, lifestyle en eventueel andere dingen die ik leuk vind. Wellicht komen er niet zo veel blogs online als 4 jaar geleden, maar ik laat mij leiden door mijn inspiratie.

Daarbij is het je wellicht ook opgevallen dat de kleuren en het logo van J’life iets zijn veranderd. Ik vond dat het tijd was voor wat verandering en een wat frissere look.

Voor iedereen die nog steeds Jlife in de gaten heeft gehouden: bedankt dat jullie er nog steeds bij zijn! Het is ontzettend leuk en inspirerend om jullie berichten en interactie te zien en te lezen. En voor iedereen die nieuw is: Welkom bij J’life – de interieur & lifestyle blog!

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *