Jlife-H&M-Home-kerst-collectie

Nieuw | H&M Home Kerst collectie 2021

De kerstdagen zijn in aantocht en zo ook bij de Home afdeling van H&M. Ieder jaar komt H&M Home met een gezellige en sfeervolle collectie voor de kerstdagen, zo ook dit jaar! Kijk je mee?

Zoals bij vele collecties staat gezelligheid dit najaar centraal, zo ook bij H&M Home. Niet gek dat deze kerstcollectie ‘Home for the Holidays‘ heet.

De collectie voor de feestdagen is eigenlijk opgesplitst in twee sectie’s. Deel een is te herkennen aan de vele naturel tinten met een tintje donkerblauw en zwart. Waarbij het tweede deel te herkennen is aan de traditionele kerstkleuren: diepe roodtinten en groen.

Beide collecties zijn gevuld met prachtige producten. Gezellige kussenhoezen sfeervolle kerst quotes, dikke, warme plaids om je in de verstoppen en prachtige accessoires en keukengerei.
Natuurlijk mogen de heerlijke geurkaarsen ook niet ontbreken dit jaar. Geuren als Rich Mahogany, Rosemary Sege of Sundried Linnen zijn een echte musthave!

Naast mooie kaarshouders, gouden decoratie kerstbomen en knusse kerstslingers zijn er ook prachtige wijn- en champagne glazen verkrijgbaar. Deze zijn van glas met een prachtige smokey afwerking, dit geeft ze een extra luxe uitstraling. In deze collectie vind je eigenlijk alles om de tafel voor het kerstdiner helemaal af te maken.

Wat vind jij van deze nieuwe H&M Home kerst collectie van dit jaar?

De nieuwe H&M Home kerst collectie ligt vanaf nu in de winkels en is uiteraard ook online verkrijgbaar. Hierbij geldt zoals altijd: wees er snel bij want de producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!


Bron: H&M Home


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *