Jlife - hippe draaikaarsen

Inspiratie | Hippe draaikaarsen

Kaarsen zijn altijd goed. Iedereen heeft ze in huis. Van gewone waxinelichtjes tot rijk gekleurde dinerkaarsen en van heerlijke geurkaarsen tot bijzondere vormen, alles is te verkrijgen! Maar er is weer een nieuwe trend opgedoken!

Wellicht heb je ze al ergens voorbij zien komen, want er is geen ontkomen meer aan. Gedraaide kaarsen zijn helemaal hot! In de basis zijn dit gewone dinerkaarsen zie niet recht zijn, maar juist in de lengte zijn gedraaid. Dit gedraaide geeft de kaarsen een unieke en speelse uitstraling.

Deze draaikaarsen zijn net als normale kaarsen verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, afwerkingen en afmetingen. Ze zijn erg leuk in een mooie kandelaar, maar op kleinere kaarsenhouders zijn ze ook prachtig om te zien. Vooral een minimalistisch design voor de houders maakt dat de bijzonder speelse uitstraling van de draaikaars erg goed uitkomt.

Je kunt deze draaikaarsen natuurlijk ‘kant en klaar’ kopen, maar mocht je nou heel creatief zijn, dan is het maken van een stel gedraaide kaarsen ook een hele leuke DIY! Hierbij is het belangrijk om de kaarsen warm te maken, en deze dan heel voorzichtig en rustig te draaien, maar er zijn nog meer manieren om deze kaarsen te maken. Hiervan staan online veel videos die je hier eventueel bij kunnen helpen.

Op zichzelf zijn deze kaarsen prachtig om te zien, maar ook in combinatie met de standaard dinerkaarsen zijn deze erg leuk. De combinatie zorgt juist voor een speelse, spannende uitstraling. Maak een mooi groepje met verschillende kaarsen, kleuren en vormen en je bent helemaal klaar voor een stijlvol najaar!

Wat vind jij van de draaikaarsen? Of heb je ze al in huis?


Bronnen:
Kopafbeelding: Schischi
1. Lottewullems 2. Ohitsperfect 3. Etsy 4. Pinterest 5. Pinterest 6. Happymondayblog


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *