Tribal Spirit

Interior vs Fashion | MANGO: Tribal Spirit

Zoals je vorige week al hebt kunnen lezen hebben interieur en fashion erg veel met elkaar gemeen. Vooral als het gaat om trends van kleuren en stoffen zijn het bijna twee handen op een buik. Want wanneer er een nieuwe modetrend is, duurt het vaak niet lang voordat deze ook doorzet in het interieur.

Afgelopen week zag ik hem voor het eerst, de nieuwe campagne van MANGO. MANGO is een bekend modemerk met winkels over de hele wereld. Ook in Nederland. In februari is er dus een nieuwe campagne, en persoonlijk vind ik hem geweldig. Dit is:

Tribal Spirit

Tribal Spirit is dus de nieuwe collectie van MANGO, en de hele maand februari wordt hier dan ook campagne om gevoerd. Het is een collectie die, naar eigen zeggen, geïnspireerd is op vrijheid en avontuur. Het is dan ook een unieke collectie met lichte stoffen, pittige silhouetten en mooie prints.
tribal spirit tribal spiritMij viel het meteen op dat er veel verschillende soorten texturen te zien zijn. Van lederen elementen tot su├Ęde en franjes. Maar ook etnische prints zijn niet te missen. Kortom een prachtige collectie met een natuurlijke en stoere ondertoon. Waarbij je het gevoel een beetje krijgt dat je tussen de Rocky Mountains loopt. Hoe gaaf zou het zijn als deze trend doorzet naar het interieur!

En juist omdat ik het een prachtige collectie vind, en dan ook met liefde hoop dat je dit terug gaat zien in het interieur dit jaar, heb ik al een aantal beelden verzameld. Beelden die ik goed vond passen bij deze collectie. Hoe vind jij deze collectie? Laat het weten!

Tribal Spirit


Bronnen:
Kopafbeelding: MANGO
Fashion foto’s: MANGO
1. Pinterest 2. Skiverbier via Pinterest 3. Pinterest 4. Paperblog 5. Iemo 6. Designlovefest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *