Luxaflex in de spotlight!

Luxaflex, wie kent deze term niet? Echter verwarren veel mensen deze term met het woord jaloezieën. Dus om het verschil even uit te leggen:
– Jaloezieën is een verzamelnaam voor een raambekledingssoort. Deze bestaat   uit onderelkaar geplaatste stroken aluminium (of ander materiaal), dat zonlicht en inkijk tegengaat.
– Luxaflex is een super groot merk die is begonnen met de productie van hoog kwaliteits jaloezieën. Luxaflex is dus een merk en niet een verzamelnaam.

Luxaflex is dus echt de martkleider en ontdekker van de jaloezieën, wat begon in 1946. Inmiddels is het assortiment ontzettend uitgebreid, met zelfs een outdoor collectie!
En hoewel ik vaak hoor dat mensen jaloezieën lelijk, saai of ouderwets vinden. Bewijst Luxaflex juist het tegenovergestelde! Want deze raambekleding is juist erg mooi en stijlvol!

Luxaflex heeft namelijk allerlei verschillende soorten raambekleding, van jaloezieën, tot rolgordijnen, plissé gordijnen en zelfs zonwering! Dit alles is natuurlijk te krijgen in verschillende kleuren. Dus voor iedereen is er iets geschikts verkrijgbaar!
Nog een goed bijkomend feitje om te weten over: Luxaflex heeft een netwerk van meer van 20.000 professioneel getrainde dealers. Ook is alles beveiligd met een speciaal ontwikkelde kinderbeveiliging. En op alles wat je koopt van Luxaflex, kijg je altijd 5 jaar garantie!

De raambekledingen van Luxaflex zijn dus erg stijlvol en zijn geschikt voor iedere ruimte. En om nu te laten zien dat raambekleding niet saai is: hier wat inspirerende beelden van!
Wil je trouwens meer informatie? Kijk dan op www.Luxaflex.nl of vraag de gratis brochures aan!
luxaflex1 luxaflex2 luxaflex3 luxaflex4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *