Review #1 TreacleMoon Iced Strawberry Dream

Al een tijdje had ik de producten van TreacleMoon op het oog. En niet omdat deze nu spot goedkoop zijn, maar juist om de verpakking en de leuke namen die de producten hebben. Toch heb ik afgelopen week de knoop doorgehakt en er een opgehaald. Ik heb even aan vele flessen gesnuffeld, maar de Iced Strawberry Dream was toch de winnaar.

Zoals de naam al zegt, ruikt deze bath & showergel naar aardbeien, maar dan wel de milkshake variant. Waarschijnlijk is heeft hij daarom ook ‘Iced’ in zijn naam. Hij ruikt echt heerlijk! Als je van zoet houd tenminste.
Ook de verpakking is super leuk! Een mooie, grote ronde fles met een fijn werkende dop. En deze fles heeft maar liefst een inhoud van 500ml. Dus daar kan ik wel even mee vooruit. De flessen zijn zo leuk door de titel, het leuke verhaaltje en leuke afbeeldingen. Het is absoluut niet een standaard of saaie fles. Mijn eerste indruk was dus al super goed, alleen al afgaand op de verpakking en de geur krijgt deze bath & shower gel van mij een 10!
iced1 Nu kwam het aan op het uitproberen.
Waar ik meteen erg blij van werd, was dat ik van deze bath & showergel niet veel nodig heb om mijn hele lichaam in te zepen. Met een klein beetje ben je volledig ingezeept! Ook voelt de bath & showergel super zacht aan en smeert het fijn uit. Ook schuimt het een beetje, en hierdoor word de geur erg sterk. Mijn hele douche rook spontaan naar aardbeien!
Maar wat vaak zo is bij douchegels, is dat wanneer je het aanbrengt, dan ruik je de geur, maar zodra je bent afgespoeld is ook de geur door het putje gespoeld. Maar nu kwam de grote verassing. Bij deze bath & showergel rook ik de volgende dag nog naar aardbeien en was mijn huid super zacht! Wat een verassing!
Juist door de goed samengestelde ingrediënten droogt je huid niet uit, maar word deze juist super zacht en ruikt je huid ook nog eens lekker.
iced2 iced3
Kortom, ik ben echt super blij dat ik deze bath & showergel heb aangeschaft! Het is echt een schot in de roos en ik kan niets bedenken wat ik niet goed vind aan dit product! Ik ga er binnenkort meer ophalen en kijken of ik over de andere geuren en producten net zo tevreden ben als deze.
Mocht je nu ook deze douchegel willen kopen? TreacleMoon producten kun je kopen bij vele Albert Heijn filialen. Deze bath & showergel kocht ik voor €4,95.
Ik hou jullie op de hoogte!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *