Inspiratie | Een zilver blauwe kerst

Het duurt niet zo lang meer, en dan is de mooiste tijd van het jaar aangebroken. KERST! Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends te ontdekken in de kerstperiode. En stuk voor stuk zijn ze altijd geweldig om naar te kijken.. Heel eerlijk het liefste ga ik alle tuincentra af om te speuren naar de nieuwste trends en producten op kerstgebied, jullie ook?

Vaak zijn er trends op het gebied van thema’s, maar ook kleuren spelen een erg grote rol. Zo zie je dit jaar bijvoorbeeld veel ijsblauw gecombineerd met zilver en wit. Persoonlijk wel een van mijn favorieten. Het zijn de kleuren die mij vooral doen denken aan het hebben van een witte kerst.. (iets wat we natuurlijk stiekem allemaal hopen!)

Ook in mijn eigen boom zijn dit jaar blauwtinten met veel wit en zilver te vinden. Maar misschien is jullie trend nog wel ontgaan, of juist niet en vind je deze kleuren net zo mooi als ik. Daarom zit deze inspiratie post vol met zilver blauwe inspiratie!

Een grote boom (met ook wat (nep)sneeuw) met zilver blauwe kleuren geeft een winterachtig gevoel, maar is ook erg sfeervol. Je kunt prachtige slingers krijgen in een bijpassende kleur. Hang er wat mooie ballen in, met natuurlijk de nodige hoeveelheid glitters, wat leuke andere kerstversiering (denk aan bijvoorbeeld takken, uiltjes, sneeuwvlokken, sneeuwballen ….) en natuurlijk een geweldige piek,  and you’re good to go!

Have a merry Chrismas everybody!

Zilver blauwe kerst zilver blauwe kerst
Zilver blauwe kerst Zilver blauwe kerst
Zilver blauwe kerst Zilver blauwe kerst


Bronnen:
Kopafbeelding: Home Bunch
1. Refreshrestyle 2. fourgenerationsoneroof 3. Lushome 4. Pinterest
5. Centsationalgirl 6. Onekindesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *