Denim Drift

NIEUWS | Denim Drift is de kleur van 2017 volgens Flexa

Het nieuwe jaar is begonnen! En dit begint vaak met iets wat ieder jaar terug keer in interieurland. Dit is natuurlijk de bekendmakingen van de kleuren van het jaar! En zoals altijd was Flexa de eerste. En hoewel dit al een tijd bekend is, wilde ik het toch nog met jullie delen.. Dus here we go!

*tromgeroffel*

De kleur van het jaar 2017: Denim Drift!
Denim Drift

Denim Drift is een zacht blauw grijze kleur die je in veel interieurstylen toe kunt passen. Het is een frisse en koele kleur die tegelijkertijd ook erg vertrouwd aanvoelt. Het is een blauwe kleur die je iedere dag tegen komt. Denk maar aan de lucht, water of de kleding die we dragen.

Denim Drift is een creatief, veelzijdig blauw dat afhankelijk van de lichtinval en de kleuren waarmee het gecombineerd wordt, een ander karakter krijgt. In combinatie met ingetogen, lichte kleuren, zorgt deze prachtige blauw voor een fris en helder interieur. Naast diepe, donkere tinten, krijgt deze kleur een dramatisch kantje. Hoe dan ook, Denim Drift zal je muren doen opleven op een fantastische manier. Het is de perfecte kleur voor 2017!

Met de nieuwe kleur van het jaar komt altijd een heel palet. Dit jaar staat het kleurenpalet in het thema: ‘Life in a New Light’. Het thema staat voor de enorm snel veranderende wereld, en dan met name op digitaal gebied. Waarbij nu dus vooral de kleine, menselijke dingen weer belangrijk worden. Vooral familie, vrienden en de authentieke ervaringen. Denim Drift staat voor de tijdloze kleur die een frisse blik geeft. Een mooi streven voor 2017 toch?

Deze prachtige nieuwe kleur is al reeds verkrijgbaar bij de mengmachines bij verschillende bouwmarkten. Maar deze kleur is ook meteen uitgebracht al kleurtester en natuurlijk als kleurstaal die je via Flexa kunt bestellen.

Ga jij aan de slag met deze kleur van het jaar?

Denim Drift
Denim Drift Denim Drift


Bronnen: Flexa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *