Vondst #28 | Geometrische spiegel van Hema

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar dat houd ons niet tegen om leuke woon ‘spulletjes’ te zoeken toch? En om jullie een klein handje te helpen, laat ik jullie deze super leuke spiegel van Hema zien in deze post.

De laatste tijd ben ik best wel fan geworden van Hema. Ze hebben daar zulke mooie spullen voor een leuk prijsje en enorm goede kwaliteit. Maar tijdens een van mijn speurtochten op de webshop van Hema kwam ik deze geometrische spiegel tegen en dacht; die moeten jullie hebben gezien.

Deze geometrische spiegel van Hema heeft dus de vorm van een driehoek en is gemaakt van metaal en glas. Aan de bovenkant zit een stoer koord waar je de spiegel mee op kunt hangen. Super leuk voor in de badkamer, slaapkamer, hal en zelfs voor in de woonkamer. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Hij kost namelijk maar €6,-! Koopje toch!

Hij is verkrijgbaar in de winkel en natuurlijk ook in de webshop van Hema waar je hem thuis kunt laten bezorgen of bij het dichts bij zijnde filiaal (dit is ook nog eens gratis!). Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuke spiegel, dan is deze een echte aanrader!


Bron:
Hema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *