neon lampen

Woontrend | Hippe neon lampen

Misschien is dit een trend die je al gespot had, maar inmiddels kunnen we er niet meer omheen. Waar een aantal jaar geleden de neon kleuren al helemaal hip waren, is het nu tijd voor de neon verlichting. Heb jij de hippe neon lampen al gezien?

Wanneer je bij deze trend aan neon verlichting denkt moet je niet denken aan standaard neon verlichting, maar verlichting in een leuke vorm. Vooral de vormen zoals de cactus en de flamingo zijn inmens populair! Niet gek als je je bedenkt dat de cactus en de flamingo op zich al ontzettend trendy zijn op dit moment.

Maar ook als het gaat om leukse teksten wordt neon verlichting veel gebruikt. Het geeft een stoere, vrolijke en ergens ook een beetje een retro uitstraling. Neon lampen waren immers in de jaren 50 erg populair. In die tijd werd de neon lamp populair doordat deze veel werden gebruikt voor reclameborden van merken en cafe’s.

Tegenwoordig wordt deze type verlichting daar nog steeds wel voor gebruikt, maar ook op kleiner formaat is het nu erg populair. En in 2017 zul je deze zeker vaak terug gaan zien.
– Wat vind jij van neon lampen in het interieur?

Neon lampen Neon lampen
Neon lampen Neon lampen
Neon lampen Neon lampen


Bronnen:
Kopafbeelding: IdeaFixa
1. Urban Outfitters 2. Urban Outfitters 3. Glamour Paris 4. Theyallhateus 5. Stylecaster 6. Kaciecone.tumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *