lampje in het donker

Designvondst #14 Lampje in het donker

Een interieur is niet compleet zonder verlichting, toch? Maar hoe vet is het om een lamp te hebben of te zien die je niet iedere dag tegen komt?  Want een ‘glow in the dark’ lamp is iets wat je niet overal ziet!

Afgelopen week schreef ik al over verlichting in huis, want een lamp gebruik je om je huis ’s avonds mooi te verlichten. En hoewel een lamp een erg functioneel is, wil het oog ook wat! Een lamp moet er tegenwoordig ook leuk uit zien voordat dat deze in je interieur mag verschijnen. Maar heb je er wel eens over na gedacht dat op het moment dat de lampen uit gaan, je helemaal niets meer ziet van deze lamp? OntwerpDuo heeft hier iets op bedacht!

Maak kennis met de ‘Loena Lantern’. Dit is op het eerste gezicht een normale lamp met een leuk design. Maar wanneer je de lamp uit doet als het donker is, licht deze opnieuw op! Deze lamp is bewerkt met een speciale inkt die zich overdag oplaadt en ’s avonds licht begint te geven. Eigenlijk een soort glow in the dark lamp! Hoe gaaf is het om een lamp te hebben die licht geeft als deze uit is! Ik ben verkocht!

Deze lamp kun je krijgen in twee maten en zijn geschikt voor alle soorten plafonds. Hier verkrijgbaar vanaf €79.End

lampje in het donker


Bronnen:
OntwerpDuo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *