Søstrene Grene

NIEUW | Søstrene Grene back to school collectie 2016

Het duurt nog maar heel even en dan is de zomervakantie echt begonnen! En ondanks dat is niet meer naar school hoef na de vakantie weet ik nog wel heel goed dat dit ook altijd de tijd was om nieuwe spullen te halen voor het nieuwe schooljaar! Zoekend naar de mooiste agenda, schriftjes, pennen en noem maar op! Vorig jaar schreef ik al een artikel over de ‘back to school’ collectie van Søstrene Grene, maar dit jaar is er weer een nieuwe!

Vorig jaar werd ik een beetje verliefd op Søstrene Grene nadat ik de winkel in Groningen had ontdekt. Niet lang daarna kwam de nieuwe ‘back to school’ collectie uit. En sindsdien hou ik alles goed in de gaten. En dus ook nu is het tijd voor de ‘back to school’ collectie van 2016!

Het is weer een super mooie en vrolijke collectie die ik vooral mooi vind door zijn eenvoud. Niet te veel poespas of drukte, gewoon simpel en mooi vormgegeven. Dit is sowieso iets waar Søstrene Grene altijd goed in is geweest.

De nieuwe collectie bestaat uit veel verschillende, leuke schriftjes, pennen en kaftpapier. Maar ook uit tijdschrift houders, broodtrommels, etui’s, opbergbakken en mappen. Kortom genoeg leuks om een hele nieuwe uitrusting voor het nieuwe schooljaar in te slaan!
Wat mij wel opvalt is dat de kleuren en printjes mij heel erg veel doen denken aan de ‘Memphis‘ stroming die momenteel inmens populair is in interieurland… valt jullie dat ook op?

sostrene sostrene1 sostrene2 sostrene3 sostrene4 sostrene6 sostrene7 sostrene8
Ik ga binnenkort heel snel kijken wat ik allemaal voor leuks kan scoren. Doen jullie mee?

De nieuwe ‘Back to School’ collectie ligt vanaf 30 juni in de winkels!
(op=op)


Bronnen:
© Søstrene Grene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *