Riviera Maison Autumn Collectie: Sneak peak

Hoewel het voor sommigen nog vakantie is en de zomer, op het moment, nog in volle gang is, zijn de grote namen in de interieur industrie alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de collectie van het najaar!

Zo ook bij Riviera Maison. In de afgelopen week lieten ze al een aantal sneak peaks zien.  En hoewel de naam van de najaarscollectie nog niet bekend is, werd vandaag dan de volledige collectie gelanceerd! Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd. Wel erg veel aardewerk, maar leuk! Vooral erg veel leuke en handige dingen voor in de keuken. Ook zijn er weer leuke fotolijsten aan de collectie toegevoegd. Maar ook de kaarsen, waxinelichthouders en quoteborden zijn zo leuk!

Ik heb al even leuk tussen de nieuwe collectie gesnuffeld, en heb mijn 10 favorieten voor je op een rijtje gezet. Kijk mee en laat weten wat je van de artikelen vind!
riviera1De I love Honey Jar! Ik ben geen super grote fan van honing, maar deze is echt zo leuk!
Hij doet me, om wat voor reden dan ook, denken aan Winnie the Pooh!
Koop deze I  love honey Jar koop je al voor €17,95.

riviera2 Dit bord, Fresh Goods Board, is wel mijn favoriet van de vijf borden. Dit bord gemaakt van MDF en is 35cm hoog. Hij is zo leuk!
Dit bord kun je kopen voor €24,95.

riviera3riviera4
Beton en fruit is hip! En laat Riviera Maison daar nu goed op inspelen. Ze hebben namelijk deze twee gecombineerd. Ze hebben namelijk een appel en een peer gemaakt van beton! Koop deze voor €8,95.

riviera5Deze lamp, French Glass Bistrot, is echt mijn ultieme favoriet! Ik vind vooral de vorm erg gaaf, en dat hij is afgewerkt met glas, WAUW! Deze lamp kost €99,95.

riviera6Aangenaam: dit is de H2O water bottle. Qua uiterlijk super simpel, en het is letterlijk wat het is. Maar juist daarom is deze zo leuk. Deze kun je krijgen in twee maten, M & L.
Koop fles M voor €17,95 en L voor €19,95

riviera7De Enjoy the little things jar! Deze is ook weer zo leuk! Ik ben sowieso helemaal gek van voorraadpotten. En deze, met de quote op de deksel is echt gaaf! Ook deze is weer te krijgen in maatje S & M. Koop deze vanaf €12,95.

riviera8Jup. Riviera Maison heeft niet alleen meer woonartikelen, maar ook andere spullen. Daarom staat deze Sable Faux Fur Tablet Pouch, ook tussen mijn favorieten. Een lekker fijn en zacht hoesje voor je tablet. Ideaal! Te krijgen in meerdere kleuren.
Koop hem hier voor €39,95.

riviera9Ook de was mag in stijl worden opgeruimd. Dan kan perfect met deze Fresh and Clean Laundry Bag. Met de mooie zachte kleur is dit weer een grote favoriet van mij!
Koop hem al voor €29.95

riviera11Dit doek is ook super leuk! Vooral de quote doet het hem, vandaar de naam: Goodnight Banner. I want one! Gemaakt van katoen en te krijgen voor €29.95.

riviera10En met klap op de vuurpijl. Dit kaarsje, Feel Good Bergamot. Ik hou van kaarsjes met een quote. Er zijn er meerdere verschillende, maar dit is wel mijn favoriet.
Te koop voor €22,95, welke kies jij?

Zo, dat was me mijn lijstje wel zeg. Maar er zijn zoveel leuke artikelen in deze nieuwe collectie dat ik bij niet kon kiezen!

Vanaf vandaag is de collectie te koop op de Riviera Store, hou er wel rekening mee dat de artikelen pas worden geleverd over 8 – 9 weken. Wat ga jij kopen?

Bron: © Riviera Maison.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *