foto op hout

Review | Een foto op hout van Albelli

De zomerse temperaturen zijn er! Krijgen jullie dan ook altijd de prikkels om niet alleen de tuin maar ook je interieur onder handen te nemen? Ik in ieder geval wel. En omdat wij net in ons nieuwe huisje wonen mist er zo her en der nog wel wat. Daarom was ik ook erg blij toen Albelli mij benaderde met de vraag of ik een foto op hout wel wilde testen. Maar natuurlijk!

Misschien ben je wel bekend met het merk Albelli. Het bedrijf was een van de eerste bedrijven in Nederland waar je zelf je eigen fotoboek kon laten drukken via internet. Al snel werd het een groot bedrijf dat inmiddels ook succes boekt in België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Maar naast fotoboeken hebben ze natuurlijk nog veel meer te bieden. Zoals dus een eigen foto op hout laten drukken, of op canvas. Of natuurlijk een andere andere typen wanddecoratie. Leuke dingen om zelf te maken, of om bijvoorbeeld cadeau te geven aan vrienden of familie. Keuze genoeg!

Maar goed, nu kwam nog het moeilijkste onderdeel. Bepalen wat ik dan graag op hout gedrukt zou willen zien… Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op groen in huis en ben houd ik erg van planten met grote bladeren. Dus na een tijdje zoeken vond ik een hele mooie afbeelding van een Monstera blad. Hierbij dacht ik meteen; ‘Deze vind ik tof op hout’. Dus zo gezegd, zo gedaan! Het bestellen op Albelli ging erg gemakkelijk en snel. Van het kiezen van de maat tot het kiezen van het soort hout. Ook krijg je hier al snel te zien of de resolutie van je afbeelding groot genoeg is om te garanderen dat de afbeelding wel scherp gedrukt wordt, erg handig!

Ik ben gegaan voor de afmeting van 30x40cm op glad hout zonder knoesten met verticale planken. Met opzet gekozen omdat dit voor de gekozen afbeelding mooier uit kwam. Het bestel proces hierna ging erg gemakkelijk en snel. Ook kon je voor de optie kiezen om je bestelling nog te laten controleren door het personeel van Albelli. Hierbij kijken ze of de druk goed is gelukt, of het niet beschadigd is enzovoorts, erg fijn!

foto op hout foto op hout

Na 2 werkdagen had ik de bestelling al in huis, super snel als je het mij vraagt! Hij zat erg goed ingepakt in karton, en het hout zelf zat nog eens in folie met aan de randen van die foam achtige beschermranden. Daar kon dus niks mee gebeuren tijdens het verzenden. De druk ziet er erg mooi en goed uit. Het hout is erg stevig en manier waarop de planken met elkaar zijn verbonden zien er erg solide uit. Ophangen zou erg makkelijk kunnen, doordat er 4 vaste punten zijn gemaakt aan de achterkant waarmee je deze mooierd op zou kunnen hangen.

Ik ben erg blij met deze mooie foto op hout! Hij ziet er mooi uit en past perfect bij de aankleding van mijn dressoir! Hier blijft hij dan ook voorlopig mooi staan!

Foto op hout

 

 

 

 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen en is in samenwerking met Albelli

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *