Inspiratie | Dromenvangers: Time to catch a dream

Jaren geleden kon je er niet om heen als je op de markt liep. De kraampjes die bijna explodeerden van de hoeveelheden dromenvangers. In die tijd waren ze inmens populair en kon je ze dus ook bijna overal wel komen. Daarna verdwenen deze dromerige accessoires een tijdje uit beeld, maar ze zijn in 2016 weer helemaal terug van weggeweest!

Eigenlijk denkt iedereen altijd meteen aan de Indianen wanneer ze een dromenvanger zien. En dit is ook niet zo raar want deze werden oorspronkelijk ook gemaakt door de oude Indianenstammen. En laat dit thema nu net een trend zijn voor dit jaar! Twee vliegen in 1 klap.

Dromen vangen

Wanneer je een beetje bijgelovig bent, en een dromenvanger boven je bed hangt, zou deze je boze dromen moeten ‘vangen’. Maar buiten dat zien ze er ook gewoon ontzettend gaaf uit! Je kunt allerlei verschillende dromenvangers kopen (of maken). Van enkele dromenvangers tot dromenvangers waar er meerdere aan elkaar vast zitten. Van groot tot heel klein en in erg veel verschillende kleuren en met de mooiste veertjes. En om het nog leuker te maken worden er soms ook nog mooie kralen of steentjes aan toe gevoegd. Kortom voor ieder wat wils als het gaat om dromenvangers.

Ook kun je ze natuurlijk overal in huis ophangen, want wie zegt dat een dromenvanger per se boven je bed moet hangen? Zelfs wanneer je een mooie lege muur in de woonkamer hebt kan een dromenvanger daar prachtig staan!

Dromenvangers


Bronnen:
Kopafbeelding: Etsy: The Inner Cat
1. Loombrand 2. TheHunt.com 3. Elle Decoration 4. Looks Like White 5. Primitiveandproper 6. Elle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *