grote raampartijen

Inspiratie | 10x grote raampartijen in huis

Wanneer ik ook maar foto’s zie van woningen met van die grote raampartijen wordt ik altijd een beetje jaloers. Ik vind het werkelijk prachtig! Vooral wanneer het uitzicht bied op een geweldig uitzicht. Wie wil dat nu niet?

Het is natuurlijk wel zo dat grote raampartijen niet in iedere inrichting of woning mooi is. Maar sommige woningen zijn er gewoon voor gemaakt (of het uitzicht is er perfect voor). Want eerlijk is eerlijk, wie zou nou niet de hele dag uit willen kijken op bijvoorbeeld een mooi bos, platteland of ander mooi natuurgebied. Je krijgt dan bijna het gevoel dat je buiten staat.

Niet alleen als raam (om naar buiten te kijken) zijn zulke ramen mooi, ook als doorzichtige muur is het prachtig. Of als scheidingswand? Er is dan wel een afscheiding tussen twee ruimten, maar omdat het van glas is worden de ruimten toch met elkaar verbonden. Want ja, je kunt er gewoon doorheen kijken.

Ik ben dus echt verliefd op dat soort grote raampartijen. Dan wel in het echt of zelfs op een foto, ik vind het altijd mooi. Hoe de rest van het interieur is bepaald eigenlijk wat voor look de ramen krijgen. Want de ene keer maken de ramen het interieur luxe en elegant, maar de andere keer juist heel stoer en robuust. Wat is jullie favoriete look als het gaat om grote raampartijen?

grote raampartijen grote raampartijen
grote raampartijen grote raampartijen
grote raampartijen grote raampartijen
Grote raampartijen grote raampartijen
grote raampartijen grote raampartijen


Bronnen:
Kopafbeelding: Etro
1. UltraLinx 2. Apartmenttherapy 3. Maisonscandinavia 4. Nordicdesign 5. Femina 6. Sheerluxe
7. Northernmoments 8. Wallpaper 9. Bloglovin  10. Carlaaston

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *