Ikea b who you are collectie

Nieuw | Ikea B who you are collectie met modeactiviste Bea Åkerlund

Spraakmakend, edgy en over the top: de nieuwe Ikea B who you are limited collectie in samenwerking met modeactiviste Bea Åkerlund. Een collectie waar de glamour en energie vanaf spat. De ontwerpster en styliste van popsterren, als Beyoncé en Lady Gaga, laat voor het eerst haar magie los op de interieurwereld. Het resultaat: OMEDELBAR, een collectie met 35 excentrieke producten, waarbij alles draait om creativiteit en individualisme. Van grote glazen hoeden tot lipvormige kussens en een 3D-geprinte hand voor je sieraden. De limited collectie is vanaf maart verkrijgbaar.

ikea b who you are

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt in de OMEDELBAR collectie. Deze hoge hoed, rijglaars en kroon zijn niet om aan te trekken, maar doen dienst als vaas of schaal. Wat modeaccessoires doen voor een outfit, doen deze items voor je interieur.

Ster in je eigen kleedkamer
Wees de ster in je eigen kleedkamer. Laat je kleding, accessoires en persoonlijkheid zien met het industriële gouden kledingrek, bijpassende kleerhangers, stijlvolle schoenenboxen en zwart-wit gestreepte opbergdozen.
Ikea b who you are

B. who you are
Toon je ware aard, wat de rest van de wereld ook denkt. Het motto van Bea Åkerlund is dan ook ‘B. who you are’. Deze ledlamp herinnert je daar elke dag aan. Voeg glamour toe met de lichtgevende “designertas” en klassieke zwarte hanglampen

Fashionable fauteuil
Bea Åkerlund brengt de mode- en interieurwereld op geheel eigen wijze samen. Neem de fashionable fauteuil met stoere gouden studs en rijgveters. Maak af met de bijpassende poef met opbergruimte.
Ikea b who you are

3D-geprint
Een zwart handje of een gouden zakhorloge aan de muur? Alles kan in de wereld van OMEDELBAR. De hand laat niet alleen je sieraden schitteren, maar is ook het eerste 3D-geprinte product van IKEA dat op grote schaal is geproduceerd.

Kus me
Je herkent Bea Åkerlund aan haar rode lippen. Haar signature look schittert op dekbedovertrekken en bijpassende kussens. Maak af met een kleed in panterprint en opvallend behang en je slaapkamer zal nooit meer hetzelfde zijn.
Ikea B who you are


Bron: Ikea

Ikea Nieuwe collecties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *