Home collectie van Primark

Nieuw | Home collectie van Primark lente/zomer 2017

Het is al een behoorlijke tijd geleden dat er een artikel verscheen over een nieuwe Home collectie van Primark. Maar vandaag is het dan eindelijk weer eens zover! Dit is de nieuwe lente/zomer collectie op de Home afdeling van Primark!

Ik moet zeggen dat het lijkt alsof ieder jaar de collectie uitgebreider en mooier word. Er komen steeds meer soorten producten bij en ook de kwaliteit lijkt wat beter te worden. Want wees eerlijk, het is en blijft een budget merk. Maar voor de kleine prijsjes die je gewent bent van Primark, is de kwaliteit altijd goed!

Deze nieuwe home collectie van Primark bestaat uit twee verschillende thema’s. Een heerlijk vrolijke en frisse collectie met daar tegenover een donkere, maar sfeer- en kleurvol thema. Beide met producten uit alle categorieën. Van dekbedovertrekken tot feestverlichting en van bekers tot de heerlijkste geur kaarsen. Maar natuurlijk ook de leuke verassende spullen.

Bij het eerste thema zie je vooral veel lichte pastelkleuren die worden gecombineerd met een gouden touch zo her en der. Deze gouden touch vind je ook terug in het andere thema, maar dan juist gecombineerd met volle, donkere kleuren zoals donkerblauw, donkergroen en rood. Een thema dat goed past bij de woontrend van het moment!

Deze collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij de Primark filialen met een Home afdeling! Welk product is jou favoriet?

Home collectie van Primark
Home collectie van Primark Home collectie van Primark
Home collectie van Primark Home collectie van Primark
Home collectie van Primark
Home collectie van Primark Home collectie van Primark


Bronnen: Primark

Volg J’life op FacebookInstagramTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *