hangplanten

Inspiratie | De mooiste hoekjes met hangplanten

Tegenwoordig kent iedereen denk ik wel de term: ‘Urban Jungle’. Dit is wel één van de grootste woontrends van de afgelopen twee jaar. Maar inmiddels krijgt deze trend er allerlei verschillende zijtakken bij. Zoals bijvoorbeeld de hangplanten.

Het heeft een tijdje geduurd, maar de hangplanten zien we nu dus steeds meer in interieurland. In eerste instantie werd het een beetje vreemd gevonden dat planten in huis ‘hangen’. Maar dit word inmiddels op allerlei leuke manieren toegepast.

Zo zie je bijvoorbeeld niet alleen maar planten hangen vanaf het plafond, maar ook aan zelf gemaakte stangen of plateaus waar ze met meerde bij elkaar kunnen hangen. Op die manier krijg je een soort mini urban jungle in een mooi hoekje van de ruimte. En zeker sinds de macramé plantenhangers op de markt zijn, zijn de groene hoekjes in huis bijna niet meer weg te denken!

Hangplaten heb je natuurlijk al jaren voor buiten, maar voor binnen beginnen er steeds meer varianten bij te komen. De meest populaire zijn toch wel de leuke vetplantjes, maar ook de soorten die als het omgekeerde van een klimop groeien, en dus steeds langer worden. Ik vind ze allemaal zo leuk!

Groene hoekjes met hangplanten zijn een echte opvrolijkers voor het interieur en kan dat ene saaie hoekje misschien wel veranderen in het mooiste stukje van jou huis! Dus als je nog geen hangplanten in huis hebt, This is the Time!

hoekjes met hangplanten hangplanten in huis
Hangplanten in huis Hangplanten in huis
hoekjes met hangplanten hoekjes met hangplanten


Bronnen
Kopafbeelding: Bloemenbureauholland
1. Clemaroundthecorner 2. Boligpluss 3. MuraMur 4. Moodshome.weebly 5. Pinterest 6. Onedecor

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *