H&M shades of softness

Shades of Softness: nieuw van H&M home!

Afgelopen weekend was weer een enorm nat, winderig en toch best al koud. Een voorteken dat de herfst er langzaam weer aan zit te komen…

H&M speelt hier goed op in, door nu een nieuwe collectie bedlinnen te lanceren. Want een warm bed is een absolute must in de koudere tijd! Daarom nieuw van H&M Home: bedlinnen collectie Shades of Softness. Dit zijn prachtige bedlinnen met een rustige uitstraling en erg mooie, maar winterse kleuren.

Rust was al een enorme trend in de slaapkamer, maar met de kleuren die ook trendy zijn, past deze collectie perfect! Het is een collectie die eigenlijk is op te delen in 4 hoofdkleuren. Namelijk beige, grijstinten, petrol blauw en zacht roze. Alle vier zijn deze kleuren mooi voor in de slaapkamer. Geen drukke printjes dit keer bij H&M. Want deze keer is er echt gefocust op de ontspanning. Het leven is al druk genoeg, dus is het belangrijk dat je goed kunt ontspannen in de slaapkamer. Goed uitgekozen bij H&M.

Wel is er bij deze collectie gespeeld met verschillende textuurtjes om toch een beetje speelsheid in de collectie te krijgen. Ik vind het er erg goed bij passen.
Kortom een erg mooie, rustige collectie die tenslotte ook nog eens betaalbaar is.
Shop de look hier, en laat je inspireren!
H&M shades of softnessH&M shades of softnessH&M shades of softnessH&M shades of softness H&M shades of softnessH&M shades of softness H&M shades of softnessH&M shades of softness Bron:
H&M home: Shades of Softness collection

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *