Vondst #4: Monogami dekbedovertrekken van Snurk

Een dekbedovertrek is een belangrijk onderdeel voor de sfeer in de slaapkamer. Maar dekbedovertekken zijn ook erg leuk! Daarom ben ik zelf helemaal gek van de geogami collectie van het merk Snurk.

Deze dekbedovertrekken zijn zo leuk omdat ze een super mooie, maar vooral erg gave print hebben. Deze lijken namelijk helemaal van 3D! Er lijkt gewoon diepte in te zitten, hoe gaaf is dat! Erg fijn om te weten van deze dekbedovertrekken is dat ze gemaakt zijn van 100% katoen. Lekker luchtig dus.
Je kunt deze dekbedovertekken kun je krijgen in twee varianten. De monogami: Deze heeft twee kleuren. Namelijk aan de ene kant een taupe kleur en de andere kant knalrood of mosterdgeel. Hier kun je natuurlijk uit kiezen. Ook heb je de geogami variant. Deze heeft alle kleuren van de regenboog! Een echte kleurboost voor je slaapkamer dus! En natuurlijk kun je kiezen welke maat je wilt!
De dekbedovertrekken kun je krijgen vanaf €59,95.
snurk1Rood,
snurk2Geel
snurk5Blauw

Maar omdat de dekbedden een ontzettend success zijn, zijn er inmiddels ook kussens te krijgen met dezelfde print! De super leuke kussens kun je hier kopen vanaf €29,95.
snurk4
Bronnen:
© Snurk Beddengoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *