Treaclemoon handcreme

Review | De nieuwe Treaclemoon handcreme’s

Oke, voordat ik met deze review wil beginnen, moet ik toch echt even kwijt dat ik het echt super tof vind hoe Treaclemoon het de laatste maanden doet! Er waren zoveel leuke nieuwe dingen! Denk aan limited edition douchegels, nu douchefoam’s en dus ook handcreme’s! Mijn petje gaat af voor Treaclemoon, want wat is het een geweldig merk!

Maar goed, genoeg geslijm 😉 Er zijn dus drie gloedje nieuwe handcreme’s van Treaclemoon op de markt. Om eerlijk te zijn, zijn ze er al een paar maanden, maar ik kwam er niet aan toe om een review te schrijven, tot nu. Ik heb ze alle drie in 1 keer gekocht toen ze net uit waren en heb ze dus al een tijdje in mijn bezit en getest natuurlijk!

Treaclemoon handcremeEr zijn drie verschillende varianten uit gekomen in Nederland. Ze hebben een erg handige verpakking met een goed formaat, ideaal voor in je tas. In ieder flesje zit 75ml en kosten €2,99 per stuk. Een goede prijs als je het mij vraagt!

My Coconut Island

Treaclemoon handcreme
Dit is eigenlijk geen creme maar een balsem met wilde kers en Macadamia olie. Speciaal gemaakt voor de ‘hardwerkende’ handen en nagels. Hij ruikt heerlijk naar Kokos. Niet te sterk, maar gewoon een fijne geur die je lang blijft ruiken. De balsem trekt snel in en je hebt niet veel nodig om je handen met een laagje in te smeren. Je huid word heerlijk zacht en voelen gevoed en verzorgd aan. En niet onbelangrijk: geen plakhanden!

MarshMallow Heaven

Macadamia olieIk denk dat dit stiekem wel mijn favoriet is van de drie. Het is een fijne handcreme voor extra droge handen met abrikoos olie en vitamine E. Ook deze smeert erg fijn en trekt snel in, ook geen plakhandjes bij deze. De geur blijft ook ontzettend lang hangen en hij laat je handen ontzettend zacht en gehydrateerd aanvoelen. Hij ruikt inderdaad een beetje naar marshmallows maar ook gewoon naar een zoetige geur van vroeger. Ik kan het qua geur niet helemaal plaatsen, maar hij ruikt absoluut geweldig!

The Raspberry Kiss

Treaclemoon handcreme

Ook deze heeft, net als de andere twee een heerlijke geur! Hij ruikt naar zomers rood fruit in een flesje, heerlijk! Je handen ruiken er uren later nog naar. Deze handcreme zorgt voor intense hydratatie en bevat amandel olie en drakenfruit. En natuurlijk kan het niet anders dan dat ook deze snel intrekt en je huid lekker zacht en gehydrateerd aan laat voelen..

Kortom, ik ben ontzettend fan! Alle drie vind ik super fijn en ik gebruik ze regelmatig. Ik zou ze ook zo opnieuw kopen als die van mij op waren. Ze zijn ideaal voor in je tas! Heb jij ze nog niet geprobeerd? Dan raad ik je zeker aan om even langs de Albert heijn of Etos te gaan, daar zijn ze verkrijgbaar voor €2,99 per stuk. En let vooral op de aanbiedingen, want soms scoor je ze voor 1+1 gratis.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *