knusse interieurs

Inspiratie | Sweather Weather! Tijd voor knusse interieurs

Vinden jullie het in deze tijd van het jaar ook zo fijn om lekker op de bank te ploffen met een groot plaid, een grote kop warme chocolademelk en een leuke film op? Ik in ieder geval wel. Met dit weer zijn we veel binnen en verlangen we naar warmte zowel om dit te voelen maar ook om ‘warmte’ en ‘knusheid’ te zien.

Het is dan ook de tijd van dikke, gebreide truien waar je jezelf als het ware in kan verstoppen tegen de kou van buiten. Dit is nu precies wat we dan ook graag doen in huis! Een bed vol met lekkere kussens en een grote sprei op het voeteneind. In de woonkamer een lekker wollig kleed op de vloer en ook een bank vol kussens en plaidjes met ook de benodigde kaarsen er om heen.

Gek genoeg zien we zachte dingen en kaarslicht toch als gezellig! Misschien is dat ook wel een van de redenen waarom mensen kerst zo gezellig en knus vinden. Een gezellig sfeertje heb je gelukkig al snel te pakken wanneer er lekker wat kussens zijn te vinden. Maar ook als er kaarsen aanstaan is het knusse interieur snel bereikt.

Dikke, gebreide sokken

Maar zorg er vooral voor dat niet alles te netjes en te strak ligt, want juist dat maakt het minder knus. Laat het maar een beetje rommelig liggen. Er wordt niet voor niets gezegd dat het soms een ‘gezellig zooitje’ mag zijn 😉 Dus pak je favoriete stoel, zet hem in de buurt van de open haard of houtkachel (als je deze hebt), neem een groot plaid en een grote kop met iets lekkers en geniet! O ja, vergeet ook vooral die lelijke, maar oo zo lekkere warme gebreide sokken niet!

knusse interieurs knusse interieurs
knusse interieurs knusse interieurs
knusse interieurs knusse interieurs
knusse interieurs knusse interieurs


Bronnen:
Kopafbeelding: Finn.no
1. Prettydesigns 2. LindseyMarcella 3. Digsdigs 4. Elle.be 5. Ellos 6. Archzine 7. Home-Decor-2 8. Bloglovin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *